Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a dezvăluit amănunte neștiute despre fiica lui! Ce schimbări au avut loc în viața artistului

Smiley a dezvăluit amănunte neștiute despre fiica lui! Ce schimbări au avut loc în viața artistului

GALERIE FOTO (3)

Smiley a făcut declarații uluitore despre fiica lui și a Ginei Pistol! Cântărețul a mărturisit că micuța Josephine are picioarele lungi din naștere, pe lângă alte trăsături superbe.

Smiley a dezvăluit amănunte neștiute despre fiica lui! Ce schimbări au avut loc în viața artistului

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu două luni, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. De curând, Smiley a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit cel mai fericit tătic din lumea mondenă din România, dar mai ales a povestit cum este micuța lui Josephine, despre aspectul ei fizic, cât și despre comportamentul ei.

Potrivit spuselor lui Smiley, micuța Josephine are talpa piciorului foarte mică, aproape cât degetul lui, dar picioarele lungi, din naștere. Întrebat cu cine seamănă mai mult, artistul a susținut că încă nu-și dau seama, având în vedere că fetița nu are culoarea ochilor clară încă, însă se bucură că nu are forma nasului ca a lui.

”Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău. Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus.Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley la o emisiune tv.

Smiley a dezvăluit amănunte neștiute despre fiica lui! Ce schimbări au avut loc în viața artistului

Viața lui Smiley este schimbată complet

Cât despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic, Smiley a declarat că acum se trezește puțin mai devreme, în jur de ora 08:00. El și Gina Pistol sunt bucuroși că micuța doarme noaptea, având doar două seri puțin mai agitate. Totodată, artistul a spus că Josephine e foarte cuminte și veselă. Printre altele, artistul a menționat că și bunicii o vizitează pe nepoțica lor, din când în când, acum lăsându-i pe tinerii părinți să se obișnuiască cu viața în trei.

”Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că dormea noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”, a continuat el.

De asemenea, Smiley a spus că-i cântă des lui Josephine, mărturisind, în glumă, că va face un playlist special pentru micuță când vor apărea durerile de colici și dințișori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: