Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea. „Am reușit!”

Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea. „Am reușit!”

GALERIE FOTO (2) Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea.

Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Smiley s-a ținut de cuvânt și și-a dus la capăt provocarea! Artistul își va cunoaște peste câteva săptămâni primul său copil. Gina Pistol îi va aduce cântărețului cea mai mare bucurie din viața sa! Recent, Smiley a făcut anunțul pe Instagram!

Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea. „Am reușit!”

Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Smiley este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România, acesta reușind să aibă o carieră de succes. Artistul formează un cuplu cu prezentatorea emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol, de mai bine de trei ani. Această perioadă este una specială pentru cei doi, pentru că Gina va aduce pe lume peste câteva săptămâni, primul lor copil. Recent, Smiley a făcut un anunț așteptat de toată lumea. Acesta a fost provocat să țină o cură de fructe, care a durat trei săptămâni, iar astăzi a fost ultima zi. ”Am ajuns la final. Astăzi este ziua 21 #FRESHChallenge. Timp de 21 de zile, prietenii de la @kauflandromania m-au încurajat să consum în fiecare zi cel puțin un produs FRESH de la ei. Pe lângă faptul că am reușit să mă țin de challenge, sunt sigur că o să-l și continui, mai ales că mi-am dat seama ce ușor e să pregătești o gustare rapidă și fresh în fiecare zi. Vă provoc și pe voi să o faceți! Ultima zi e de răsfăț: salată de fructe cu papaya Day 21”, a fost anunțul cântărețului.

Smiley a facut anuntul

Acesta a intrat în direct în emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Cove și Lora, unde a vorbit despre fetița sa care urmează să vină pe lume. Artistul a declarat că, împreună cu Gina, a pus la punct aproape toată casa. Potrivit acestuia, fiica celor doi va veni pe lume la începutul lunii martie. ”Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu Smiley!”,a spus artistul.

Cântărețul a dezvăluit că a renovat o parte din camera micuței, și urmează că cumpere mai multe lucruri. ”Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…”, a mai spus Smiley. Totodată, cântărețul a declarat că este foarte emoționat și abia așteaptă să-și cunoască fiica. ”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a continuat Smiley.

Când și unde a început relație dintre Gina Pistol și Smiley

Deși la început toată lumea a fost surprinsă, Gina Pistol și Smiley s-au îndrăgostit iar peste câteva săptămâni vor deveni părinții unei fetițe. După relație cu actrița Laura Cosoi, Smiley a preferat să fie discret cu relațiile sale, și nu s-a mai afișat oficial cu nicio femeie. Cu toate că cei doi se cunoșteau de mulți ani, în urmă cu trei ani Smiley și Gina s-au cunoscut mai bine și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Pe 31 martie 2017, Gina ar fi mers împreună cu prietenii săi la concertul Damian Drăghici&Brothers, unde a fost prezent și Smiley. După concert cei doi au vorbit și se pare că s-a aprins flacăra de iubire. Mult timp, cei doi au preferat să-și trăiacă iubirea departe de ochii curioșilor, iar în urmă cu câteva luni, artistul a postat un clip video pe Youtube în care își anunța fanii că va deveni tătic. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar Gina a plâns foarte mult, fiind sensibilă în această perioadă. Cert este că cei doi îndrăgostiți sunt uniți și se iubesc, dovada fiind minunea care va veni în viața lor peste câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: