Redactia.ro
Home » TV » Smiley e noul jurat „Românii au talent”. Cine a fost înlocuit

Smiley e noul jurat „Românii au talent”. Cine a fost înlocuit

Smiley e noul jurat „Românii au talent”

Smiley e noul jurat „Românii au talent”. Acesta a primit un nou rol, după ce mai bine de nouă ani a fost prezentator alături de Pavel Bartoș.

Smiley e noul jurat „Românii au talent”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști. Felul lui de a fi și voia bună l-a făcut să intre la sufletul telespectatorilor și să aibă o mulțime de fani. De curând, oamenii care îl îndrăgesc au aflat aflăt o nouă veste bombă. Celebrul cântăreț va lua locul unui jurat de la ”Românii au talent”.

Shimbarea are loc după ce s-a aflat că Andi Moisescu a fost infectat cu coronavirus. La auzul acestei vești, producătorii au decis este mai bine să facă mutarea cu cineva din echipă decât să aducă un alt om. Astfel că, cea mai bună alegerea este Smiley, acesta devenit noul jurat alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Obișnuit fiind cu Pavel Bartos, prezentând și susținâd concurenții, artistul are acum multe emoții și speră că se va descurca bine și nu va dezamăgi pe nimeni, scrie playtech.ro.

Filmările celui de-al 11-lea sezon al emisiunii ”Românii au talent” s-au încheiat. În urma acestora s-au produs mai multe schimbări. În afară de faptul că Smiley va lua un loc la masa juriului, s-a renunțat de tot și la public, motivul fiind din cauza pandemiei. În noul sezon există un panou cu leduri și imagini pe niște ecrane în spatele juriului în locul spectatorilor care așteptau cu sufletul la gură verdictul vedetelor.

Smiley și Pavel Bartoș au anunțat că filmările la studiourile din Ștefănești s-au încheiat și au ținut să le mulțumească celor 800 de concurenți care au trecut pe la preselecții chiar și în condițiile date de pandemia de coronavirus. De asemenea, aceștia au declarat într-un InstaStory că ”filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”.

Andi Moisescu a fost infectat cu Covid-19

Cunoscutul om de televiziune, Andi Moisescu, a fost confirmat cu COVID-19. Vestea a fost dată chiar de acesta prin intermediul televiziunii la care lucrează. Andi a aflat că este infectat cu coronavirus înainte să înceapă filmările pentru o nouă emisiune PRO TV, atunci când a fost nevoit să își facă testul COVID-19.

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările au continuat, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome. Sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat acesta pentru PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: