Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, imagine de colecție cu femeile din viața lui. Artistul a făcut furori în mediul online: „Voi sunteți principalul motiv…”

Smiley, imagine de colecție cu femeile din viața lui. Artistul a făcut furori în mediul online: „Voi sunteți principalul motiv…”

GALERIE FOTO (2)

Smiley este una dintre cele mai iubite vedete din țară. Celebrul artist este în culmea fericirii de când a devenit tată, eveniment ce i-a schimbat viața pe deplin. Cu ocazia zilei de 8 martie, celebrul cântăreț a publicat o imagine emoționantă cu femeile care îl fac zi de zi fericit, cu care a emoționat tot internetul. Fanii au fost în extaz când au văzut ce familie are artistul.

Smiley, imagine emoționantă cu femeile din viața lui

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar și un familist convins. De când este tată, viața lui s-a schimbat complet și la fel și prioritățile. Mereu a fost foarte apropiat de oamenii dragi din viața lui, dar de când are copil, a înțeles și mai mult ce înseamnă să iubești cu adevărat și să dai totul pentru persoanele care contează.

Smiley a făcut publică o imagine emoționantă de 8 martie, cu care a reușit să atragă simpatia tuturor celor care îi urmăresc activitatea. Îndrăgitul solist s-a afișat pe rețelele de socializare alături de cele mai importante femei din viața sa: soția, fiica, mama și bunica lui.

În imagine se observă cât de fericite sunt cele trei, dar și cât de mult o protejează pe micuța Josephine, căreia nici acum nu i-a dezvăluit chipul. Bunica și mama lui i se așază călduros pe umăr, în timp ce Gina stă în spate, așa cum este mereu: îl sprijină mereu din umbră și este acolo pentru el în clipele grele, ajutându-l să-și găsească echilibrul.

”În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis!”, a notat interpretul în dreptul fotografiei.

Fanii, în extaz

Fanii sperau că o vor vedea pe micuța Josephine, dar se pare că părinții încă nu simt că este timpul să fie expusă în mediul online. Tatăl ei s-a asigurat că îi acoperă perfect fața și nu lasă nimic la vedere, dar cu siguranță ne-o va prezenta când vine momentul.

Fanii l-au felicitat pe artist pentru familia frumoasă pe care o are și au rămas impresionați de relația minunată pe care o au. Le-au transmis tuturor numai gânduri bune și aprecieri.

„Fără îndoială o poză frumoasă! cu siguranță când va crește mai mare micuța îi veți explică de o frumoasă zi de 8 martie când au fost sărbătorite mama, buni și străbunica! Minunată poză peste ani! La mulți ani”, e unul dintre mesajele primite de Smiley în mediul online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: