Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și fiica lui, prima apariție împreună pe platourile de filmare. Fetița a atras toate privirile la Românii au talent – VIDEO

Smiley și fiica lui, prima apariție împreună pe platourile de filmare. Fetița a atras toate privirile la Românii au talent – VIDEO

smiley

Smiley este un artist foarte ocupat și se dedică 100% proiectelor sale, însă de când a devenit tătic, nu se dă în lături de la îndatoririle de părinte.

Deși are un program extrem de încărcat, fiind cântăreț, compozitor, producător, actor, jurat la Vocea României și coprezentator la Românii au talent, vedeta își face mereu timp ca să petreacă timp alături de fiica sa, Josephine.

Smiley și-a luat fiica pe platourile de filmare de la Românii au talent

De data aceasta, iubitul Ginei Pistol a luat-o pe Josephine pe platourile de filmare. Momentul a fost surprins pe Pavel Bartoș, care a distribuit un videoclip pe pagina sa de socializare.

Colegul lui, Pavel Bartoș, a fost surprins când a văzut-o pe micuță, dar și emoționat pentru Smiley, care radia lângă Josephine: „Șocant, nu-mi vine să cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit(…). Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine.”, a transmis Pavel Bartoș într-un videoclip postat pe Facebook, în care apar Smiley și fiica lui.

Gina Pistol și Smiley nu vor să arate fața fiicei lor

Și de această dată, curiozitatea fanilor nu a fost satisfăcută, deoarece micuța, care va împlini doi ani în luna martie, a fost filmată din spate, iar chipul nu i-a fost dezvăluit.

Smiley și Gina Pistol au avut grijă să își țină fiica departe de luminile reflectoarelor. Artistul și iubita lui nu au publicat până acum nicio fotografie cu chipul lui Josephine, în ciuda faptului că au fost criticați în nenumărate rânduri din această cauză.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă: ‘Domne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană.

Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni (zâmbește – n.r.)”, a povestit Smiley, pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: