Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum s-a tuns marele artist

Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum s-a tuns marele artist

GALERIE FOTO (5) Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători

Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Marele artist a decis să-și surprindă fanii chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Recent, unii dintre fanii săi i-au cerut să se tundă, în timp ce unii i-au spus să nu se tundă, dar Smiley a reușit să găsească o cale să împace pe toată lumea.

Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum s-a tuns marele artist

Smiley, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Îndrăgitul artist Smiley a decis să-și surprindă fanii cu un nou look. Iubitul Ginei Pistol a făcut o schimbare radicală de look înainte de sărbători. Smiley s-a tuns, iar fanii săi au rămas de-a dreptul șocați. Unii dintre cei sperau ca artistul să renunțe la părul lung, cu care se afișează de câțiva ani buni. Dar se pare că vedeta a încercat să-i mulțumească atât pe cei care îi spuneau să se tundă, dar și pe cei care l-au rugat să rămână la fel.

Juratul de la „Vocea României” s-a pozat și filmat după ce a ieșit de la stilist. Fără să vă mai ținem pe jar, vă anunțăm că Smiley s-a ras în părți și i-a anunțat pe utilizatori că vor fi întâmpinți cu un alt proiect. Smiley ne-a obișnuit cu stilul său unic, iar fanii săi sunt încântați de fiecare dată când acesta decide să-și facă o schimbare fizică.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni, se zvonea că presă că prezentatoare de la Chefi la cuțite ar fi însărcinată. EI bine, cei doi îndrăgostiți au decis să facă anunțul cel mare cu ajutorul unui videoclip postat pe canalul de Youtube al artistului.

Plini de emoție, Smiley și Gina au vorbit pentru prima oară despre relația lor, dar și despre momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe. „Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine… Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol.

La scurt timp, internauții i-au felicitat, postând sute de mesaje la videoclipul lor. “Sunteți superbi! Să fiți fericiți, sănătoși și să aveți grijă unul de altul, și împreună , de fetița voastră”. “Trebuia mai demult. Cât te-a așteptat femeia asta. Un om deosebit, de o frumusețe rară. Mă bucur că sunteți împreună. Să fiți fericiți”. “Cel mai frumos cuplu. Se citește iubirea pe chipul vostru, zâmbetul de pe buze când vă priviți cu atâta iubire spune totul”. “Sunteți minunați!Tot binele din lume vi-l doresc”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: