Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina, final de drum. Câți bani ar trebui să plătească artistul pensie alimentară pentru fiica sa

Smiley și Gina, final de drum. Câți bani ar trebui să plătească artistul pensie alimentară pentru fiica sa

GALERIE FOTO (4) Smiley și Gina, final de drum.

Smiley și Gina, final de drum. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni au devenit părinții unei fetițe minunate, Josephine. Cu toate astea, în cazul unei despărțiri, Smiley trebuie să plătească o pensie alimentară enormă.

Smiley și Gina, final de drum. Câți bani ar trebui să plătească artistul pensie alimentară pentru fiica sa

Smiley și Gina, final de drum. Cei doi au devenit părinți în luna martie, după ce Gina Pistol a adus pe lume o fetiță absolut minunată. Viața lui Smiley și a iubitei lui s-a schimbat radical. Deși se iubesc de mai mulți ani, Gina și Smiley au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Odată ce micuța Josephine a venit pe lume, totul s-a schimbat pentru ei. Însă, în cazul în care s-ar produce o despărțire între cei doi, având în vedere că nu sunt căsătoriți, ce se va întâmpla cu micuța și ce pensie alimentară va primi de la artist. Pensia alimentară poate fi primită de un copil, după ce un părinte este decăzut din drepturi. Aceasta se calculează în funcție de numărul de copii pentru care se plătește pensia, dar și în funcție de veniturile părintelui.

În funcție de numărul de copii pentru care este acordată, pensia alimentară va reprezenta:
– până la ¼ din venitul net lunar pentru 1 copil;
– până la ⅓ din venitul net lunar pentru 2 copii;
– până la ½ din venitul net lunar pentru 3 sau mai mulți copii.

Câți bani primește Smiley

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țară, iar Gina Pistol are o carieră în televiziune. Potrivit Cancan.ro, cei care doresc ca artistul să le cânte la nuntă trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 7.000 de euro.

De asemenea, Smiley le oferă oamenilor un show pe cinste și este impecabil în fața tuturor. Referitor la Gina. aceasta poate prezenta fără probleme un eveniment, pentru suma de numai 800 de euro. Pe lângă sumele prezentate mai sus, cei doi câștigă bani si din contractele pe care le au cu diferite firme.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Vedeta TV a declarat că a învățat din relația cu iubitul ei, Andrei Tiberiu Maria, dezvăluind totodată care este secretul relației lor. În cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar, Gia a vorbit despre familia construită alături de Smiley. „Ne-am trăit relația noastră, curată și frumoasă, în casa noastră. Am trăit în intimitatea noastră, gândiți-vă că facem cinci ani de când suntem împreună. Așa am ales noi să ne construim relația. N-am încercat să-l schimb, l-am lăsat așa cum este el. Și nici el n-a încercat să mă schimbe pe mine. Ceilalți parteneri pe care i-am avut în viață au încercat, că de ce îl îmbrățișez pe ăla, sau de ce glumesc. Aveau de pierdut când încercau să mă schimbe. Nu încerca să-mi impui niște limite! Mă schimb că vreau eu”, a mărturisit vedeta de televiziune.

Cei doi și-au construit relația fără să o expună publicului,iar acest lucru i-a ajutat foarte mult. „Eu îl apreciam de mulți ani pe Andrei. M-a pus cineva să fac cândva un top al bărbaților din România, iar la Andrei am zis «băiat bun, să-l duci să-l prezenți părinților acasă». Ne-am întâlnit când am fost amândoi pregătiți, totul a lucrat ca să fim la momentul potrivit”, a rememorat Gina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: