Redactia.ro
Home » Știri » Soacra mezzosopranei Nicoară, acuzată de malpraxis în urmă cu câțiva ani. Femeia a fost medic ginecolog în Iași

Soacra mezzosopranei Nicoară, acuzată de malpraxis în urmă cu câțiva ani. Femeia a fost medic ginecolog în Iași

GALERIE FOTO (3) Soprana Maria Nicoara

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a șocat întreaga țară, după ce a intrat în comă de gradul IV în urma unui posibil accident casnic. Soacra artistei a sunat la 112 după ce aceasta a stat în agonie opt ore, fiind îngrijită de soțul său. Însă, o informație referitoare la soacra artistei avea să șocheze publicul.

Soacra artistei, care a fost medic ginecolog în Iași, a fost implicată în urmă cu mulți ani într-un scandal de malpraxis.

Soacra sopranei Macsim Nicoară, implicată într-un scandal de malpraxis

După ce s-a scris în presă despre cazul misterios al sopraniei Maria Nicoară de la Operă din Iași, ziaruldeiași.ro, a publicat informații șocante despre soacra artistei, cea care a sunat la 112 pentru a anunța că nora sa se află în stare gravă.

Potrivit jurnaliștilor ieșeni, Viorica Nicoară a fost medic ginecolog la Maternitatea Cuza Vodă și la Policlinica 1. Mai multe scandaluri legate de problemele medicale sunt legate de numele ei.

În anul 2001, Viorica Nicoară a fost acuzată de o fostă pacientă că i-a uitat o fașă în burtă în urma cezarianei făcute în anul 1998. O femeie în vârstă de 42 de ani din Bărlad, a a aflat abia după trei ani că în burta ei se afla o fașă uitată de medicul ginecolog Viorica Nicoară.

Viorica Nicoară a uitat pansamentul în burta unei paciente care a născut

O femeie în vârstă de 42 de ani din Bărlad, a  aflat abia după trei ani că în burta ei se afla o fașă uitată de medicul ginecolog Viorica Nicoară.

În 1998, femeia s-a prezentat la Maternitatea Cuza Vodă din Iași în stare gravă, iar Viorica Nicoară care se afla de gardă, a supus pacienta la intervenția de cezariană.

La câteva zile, pacienta a acuzat dureri abdominale, spunând-i medicului Nicoară că simte un ghem în burtă la palpare, însă medicul ginecolog a asigurat-o că nu are nimic. Ani de zile  pacienta a trăit cu convingerea că medicii ieșeni i-au uitat în abdomen un pansament.

La trei ani după operația de cezariană, bănuielile i-au fost confirmate de un alt medic, care a supus-o unei ecografii.  Pacienta a făcut plângere la Parchet împotriva medicului ginecolog Viorica Nicoară, iar chirurgii de la București au operat-o pe femeie pentru a-i scoate pansamentul din abdomen.

Momentan nu se știe dacă soacra sopranei Maria Macsin Nicoară a fost găsită vinovată de către autorități.

Acum, Viorica Nicoara și fiul său, Codrin Nicoară au fost audiați de anchetatori în cazul plin de mister al nurorii sale, mezzosoprana Maria Nicoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: