Redactia.ro
Home » Homepage » Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

GALERIE FOTO (2) Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Mama lui Toni Iuruc a apelat la medici pentru câteva investigații amănunțite.

Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, este internată în spital. Mama lui Toni Iuruc a apelat la medici pentru câteva investigații amănunțite. Genica Iuruc a fost dusă la un spital privat din Capitală chiar de către fiul său. Toni Iuruc a vizitat-o pe mama sa și astăzi, potrivit cancan.ro.

Din informațiile obținute sursa citată, se pare că este vorba de câteva investigații medicale. Din fericire, la mijloc nu ar fi probleme grave de sănătate. Extrem de îngrijorat și din foarte multă iubire, Toni Iuruc își vizitează mama zi de zi, pentru a se asigura că totul este în ordine. Despre starea de sănătate a Genicăi Iuruc vom reveni imediat ce avem mai multe informații.

Soacra Simonei Halep a fost internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Deși este un important om de afaceri în domeniul imobiliarelor, soacra Simonei Halep nu epatează nicicum și, chiar dacă este considerată a fi o femeie bogată, nu lasă să se înțeleagă deloc acest lucru. În ziua în care au fost realizate fotografiile noastre exclusive, mama lui Toni Iuruc a avut o apariție simplă. Genica Iuruc a fost îmbrăcată cu o pereche de pantaloni eleganți, negri, o cămașă albă și un blazer negru. Soacra Simonei Halep a coborât din mașina condusă de fiul ei, iar apoi a intrat în curtea casei.

Ce afaceri conduce mama lui Toni Iuruc

În urmă cu 11 ani, mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă, iar de atunci nu și-a mai refăcut viața. Soțul ei, tatăl lui Toni Iuruc, s-a stins după o lungă luptă cu o boală nemiloasă. Nu a vrut să mai audă de un alt bărbat, dar a rămas extrem de puternică. Genica Iuruc este însă stâlpul familiei și un important om de afaceri, din lumea bună a Capitalei.

Soacra Simonei Halep conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații din București pe care, din câte se pare, le-ar închiria. În plus, ar mai deține și un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa, dar și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: