Redactia.ro
Home » Știri » Soarta nemiloasă a unei paciente internată la un spital din Arad

Soarta nemiloasă a unei paciente internată la un spital din Arad

În plină pandemie de coronavirus, o femeie a avut ghinionul de a fi internată în spitalul de la Arad cu arsuri după ce casa sa a luat foc. Familia acesteia a aflat de deces două zile mai târziu.

Femeia a murit în spital, dar familia nu a fost anunțată

Potrivit Digi24, o femeie afectată de un incendiu, a fost internată la Spitalul județean Arad. Nepotul femeii a povestit ce s-a întâmplat cu mătușa sa în ultimele clipe de viață.

Alin a precizat că în urmă cu o lună, mătușa mamei sale a fost internată la Spitalul Județean Arad la secția ATI după ce a fost afectată de un incendiu.

Familia a continuat să sune la spital în fiecare, deoarece nu se puteau deplasa la spital pentru a o vizita. Așadar, evoluția de-a lungul timpului a fost o evoluție lentă, dar pozitivă, spune bărbatul.

Joi, familia a fost anunțată că starea femeii se deteriorează și că ar trebui să se pregătească pentru momente neplăcute. „Atunci am întrebat dacă există posibilitatea să fie fost infectată în spital cu coronavirus și dacă a fost cumva testată. Ni s-a spus c-a fost testată doar că nu s-a primit încă rezulattul testului„, a spus nepotul femeiii.

Unde a fost găsită femeia?

Duminică, nepotul femeii a sunat la spital pentru a întreba de starea mătușii sale și despre rezultatul testului de coronavirus, dacă a venit sau nu.

Luni, Alin a încercat din nou, dar de această dată nu i-a mai răspuns nimeni. Abia marți, 31 martie au sunat la Biroul de Internări de la Spitalul Județean Arad, unde i-au spus că mătușa sa a fost externată duminică, 29 martie.

Șocat de această veste, bărbatul a rugat asistenta să mai verifice, iar răspunsul final a fost unul îngrozitor. Femeia murise duminică, 29 martie, dar familia nu a fost anunțată.

Am început să luăm legătura cu casele funerare din Arad să vedem dacă pe undeva ceva se știe. Și într-un final am aflat că de două zile era într-un sac negru, specific, sigilat la una din aceste case funerare din Arad!”, a spus nepotul femeii.

Întrebat dacă au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta a declarat că nu a primit niciun răspuns din partea cadrelor medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: