Redactia.ro
Home » Știri » Șoc total pentru un pasager pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti, după ce și-a cumpărat un sandvis: “Dumnezeule!”

Șoc total pentru un pasager pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti, după ce și-a cumpărat un sandvis: “Dumnezeule!”

GALERIE FOTO (2)

Un pasager a avut un mare șoc atunci când a mâncat un sandviș din Aeroportul Otopeni. Bărbatul s-a speriat și a tras-o la răspundere pe vânzătoare. 

Șoc total pentru un pasager care mânca un sandviș

Un pasager din Aeroportul Otopeni a avut o mare supriză atunci când mânca un sandviș. Speriat, omul a tras-o la răspundere pe vânzătoare. Asta pentru că din sandviș a ieșit…un vierme.

„- Aoleu!

– Ce facem? Dar nu știu câți am mâncat până acum!

Păi cum… Doamne iartă-mă, nu cred că uite și tu, a ieșit de aici. Cum facem?

– Mă gândesc că de la salată.– Păi de la salată, dar eu nu pot să mânânc așa ceva cu vierme pe el. Uite cum mișună viermele în el”, a fost dialogul dintre cei doi, potrivitDigi24

Cel mai probabil, viermele provenea din salata care nu fusese spălată corespunzător. Bărbatul și-a primit banii înapoi, dar a rămas cu un gust… amar în urma acestui incident.

Nu este primul incident de acest tip

N-ar fi pentru primadată când viermii au fost găşiţi în astfel de mâncare. Un  sandwich cu viermi, a fost găsit la un magazin din curtea unei școli. Un elev de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din oraşul Aleșd, judeţul Bihor a descoperit un vierme în sandwich-ul pe care l-a cumpărat chiar din chioșcul aflat în incinta unităţii de învăţământ.

Elevul şi-a cumpărat într-o pauză, un sandwich cu carne, cartofi şi varză de la chioşcul din curtea şcolii. A apucat să mănânce mai bine de jumătate când a observat un vierme.

Un alt caz care a făcut multă vâlvă a fost cel al unei tinere care  a cumpărat un meniu de la restaurantul McDonald’s din Piaţa Mihai Viteazul, însă când aproape terminase sandvişul a avut o surpriză tare neplăcută.

Abia la final mi-am dat seama că McPuişorul avea viermi, susţinea atunci o clujeanca. Tânăra a fotografiat grozăvia şi a trimis-o presei, dar şi Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Cluj.

Pizza cu sârmă

Nu mica a fost mirarea unui iesean cand a descoperit ca pizza pe care a comandat-o continea un ingredient mai putin obisnuit. Barbatul a povestit ca era cat pe ce sa isi rupa dintii atunci cand a muscat dintr-o bucata de… sarma. Ingredientele clasice de pizza sunt binecunoscute, insa ce se intampla atunci cand bucatarul schimba reteta si adauga o bucata de sarma, din  greseala? Se intampla la Iasi, unde un barbat care isi savura pizza comandata, alaturi de familie, s-a luptat cu o bucata de sarma care i-a ranit gura si care i-a lasat un gust amar, si la propriu si la figurat.

A mancat pizza cu familia, insa doar barbatul a fost ranit

Din fericire, doar barbatul cu pricina a fost ranit, astfel ca atat mama cat si copilul au fost feriti de tragedie. „Pe data de 12.10.2020 am comandat o pizza de la restaurant. Comanda a fost achitată la ora 18:18. Am comandat pizza specialitatea casei. Am plătit 30 lei și 90 de bani. Curierul a venit la ușa apartamentului meu. Am luat pizza, am pus-o pe masă și am început să mâncăm alături de soția mea și băiatul de 4 ani. Când am mușcat din felia de pizza am simțit ceva ascuțit în gură. Când am vomitat, am observat o bucată de sârmă. M-am panicat. Mi-a rănit gingia și falca”, a relatat barbatul.

Restaurantul cu pricina are „relatii”

In plus, cand barbatul i-a amenintat pe patronii restaurantului ca ii da in judecata, acestia au amenintat cu relatiile pe care le au. “Am sunat la curier, dar mi-a zis că nu e vina lui. Am sunat la administratorul restaurantului, care mi-a spus că sârma este de la peria de curățat grătarul și dacă vreau, poate să-mi dea o pizza și că nu are ce face. Problema este că putea să fie un copil. Când am spus că-l reclam, a lăsat de înțeles că are relații. Am zis că-l dau în judecată. În seara respectivă m-au sunat de mai multe ori de la restaurant, dar nu am mai răspuns”, a conchis clientul ghinionist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: