Redactia.ro
Home » Știri » Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. Sute de internauți și-au exprimat revolta în mediul online

Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. Sute de internauți și-au exprimat revolta în mediul online

GALERIE FOTO (2) Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3

Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. În ultima perioadă au avut loc zeci de accidente pe autostrăzile din România, iar unul dintre motivele principale este încălcarea legii. Este și cazul unui șofer care a fost filmat în timp ce intra pe contrasens, lângă Cluj, la Nădășelu, pe Autostrada Transilvania. Din fericire, gestul bărbatului nu a produs o tragedie.

Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. Sute de internauți și-au exprimat revolta în mediul online

Șofer filmat în timp ce intră pe contrasens pe A3. Un șofer a fost surprins în timp ce intra cu mașina pe contrasens, lângî Cluj, la Nădășelu, pe Autostrada Transilvania. În ultima perioadă au avut loc zeci de accidente rutiere în România, în urma cărora mulți oameni și-au pierdut viața. Imaginile cu șoferii care circulă pe contrasens pe Autostrada Soarelui i-a inspirat și pe alții să încalce legea și să riște să provoace accidente tragice. Este și cazul unui șofer care a fost surprins de o cameră de bord cum a intrat pe contrasens la Nădășelu. Persoana care a filmat momentul șocant a declarat că totul s-a petrecut pe 26 iulie. Aceasta a postat în mediul online filmarea în care se poate vedea cum șoferul încalcă fără nicio problemă legea. „Filmarea este de azi. Ieşire de pe autostradă Nadasel. Nu înţeleg oamenii ăştia”, mesajul scurt care însoțește clipul video postat pe Facebook.

La scurt timp, oamenii au reacționat dur, iar sute de comentarii au apărut în doar câteva ore, iar mulți au fost revoltați de atitudinea șoferului. „Asemenea şoferi nu ar mai trebui să conducă”, a scris cineva, în timp ce altcineva a scris că „Trebuia sunat la 112 şi să te duci după el …până ajungea un echipaj de poliţie…aşa retarzi nu trebuie lăsaţi să plece”.

A intors pe contrasens

În urmă cu câteva zile au apărut în mediul online mai multe imagini în care diferiți șoferi circulau pe contrasens pe Autostrada Soareului. Majoritatea au întors și circulau pe banda de urgență, în timp de alții mergeau pe prima bandă. Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, oamenii legii încearcă să-i identifice pe șoferi. “În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa.

55 de mașini lovite în 4 accident în lanț pe A2

Pe 16 iulie a avut loc un carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare. 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 160 de pompieri, paramedici, medici, asistenși au ajuns la fața locului. „După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) şi alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului”, precizează DSU pe pagina sa de Facebook. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: