Redactia.ro
Home » Știri » Șoferiță profesionistă la 74 de ani! O bătrână conduce: maşina, mopedul, dar şi tractorul

Șoferiță profesionistă la 74 de ani! O bătrână conduce: maşina, mopedul, dar şi tractorul

La 74 de ani, o bătrână din Cluj este un exemplu pentru mulți dintrei noi. Femeia, care a luat permisul auto la 67 de ani știe să conducă mașina, mopedul, dar…și tractorul.

La 74 de ani știe să conducă mașina, mopedul, dar…și tractorul

O bătrână în vârstă de 74 de ani, din satul Iacobeni, judeţul Cluj, dă dovadă de exemplu și ambiție. Ea știe să conducă mașina, mopedul, dar…și tractorul, după ce și-a luat permisul la 67 de ani, informează Antena 3.

Vârsta este un număr pentru Aurelia Onac. Ea a decis să se înscrie la școala auto, în urmă cu șapte ani și, deși nu a luat permisul auto din prima, din cauza emoțiilor de la proba pratică, clujeanca Aurelia Onac nu s-a dat bătută. Din a patra încercare a reușit să-și îndeplinească visul. Femeia a dezvăluit că un polițist a fost cel care a determinat-o să aplice la școala de șoferi, după ce a prins-o conducând un moped, fără permis de conducere.

Şoferiţă la 74 de ani! O femeie din judeţul Cluj ştie să conducă maşina, mopedul, dar şi tractorul: ''E stăpână pe volan!'' 152

”Iarna, cu scuterul umbli mai greu şi patinez. Asta m-a încurajat. Dacă am văzut că nu e greu la sală, m-am încurajat să dau şi pentru B’‘, spune doamna Aurelia Onac, care știe să meargă și pe motoretă.

”Îmi şi place, mai ales vara. E plăcut. Încă două am. Nu le vând. Le cer mulţi. Aveam rochie largă, zbura rochia când mergeam cu motoreta”, a spus ironică, Aurelia Onac.

Şoferiţă la 74 de ani! O femeie din judeţul Cluj ştie să conducă maşina, mopedul, dar şi tractorul: ''E stăpână pe volan!'' 152

Aurelia Onac, lăudată de vecini

Vecinii o laudă pe bătrână pentru curajul ei.Deocamdată e stăpână pe volan, nu ştiu mai departe cum e cu auzul şi cu vederea. A fost femeie care a avut curaj. Se uitau oamenii după dânsa cum merge cu motocicleta. A avut ambiţie, că au oprit-o şi ea a zis că nu se lasă până când nu ia carnetul să fie legală”, adaugă un alt sătean despre vecina sa.

Codul Penal specifică faptul că cei care conduc fără permis de conducre pot risca închisoare între unu și cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: