Redactia.ro
Home » Știri » Șoferul care a ars de viu la Podul Iloaiei avea o fetiță. Bărbatul abia se întorsese din străinătate

Șoferul care a ars de viu la Podul Iloaiei avea o fetiță. Bărbatul abia se întorsese din străinătate

Șoferul care a ars de viu la Podul Iloaiei avea o fetiță. Bărbatul abia se întorsese din străinătate

Noaptea trecută a avut loc o tragedie fără margini! Doi bărbați au fost implicați într-un grav accident rutier după ce șoferul care se afla la volanul mașinii a pierdut controlul, răsturnându-se în șanț.

Șoferul care a ars de viu la Podul Iloaiei avea o fetiță. Bărbatul abia se întorsese din străinătate

În noaptea de 28 august, ora 03.15, doi bărbați au fost implicați într-un grav accident rutier. Bărbatul care a ars de viu după ce s-a răsturnat cu mașina în șant a lăsat o fetiță fără tată. Celălalt pasager care a supraviețuit după ce a reușit să se târască până în afara automobilului se află acum internat la Terapie Intensivă și este în afara oricărui pericol.

Șoferul care a ars de viu la Podul Iloaiei era tată. Bărbatul abia se întorsese de la muncă din străinătate
Din nefericire, bărbatul în vârstă de 41 de ani care a murit în cumplitul accident nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Din cauza impactului puternic, automobilul a luat foc și șoferul a ars de viu, în timp ce celălalt pasager a reușit să se târască după ce a fost proiectat prin parbriz și să se salveze, spunând că nu a mai putut să se întoarcă după amicul lui pentru că avea o fractură la picior.

Cei doi bărbați se aflau în mașina de serviciu a șoferului care a murit, astfel că oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate din ce motiv conducătorul auto a pierdut, de fapt, controlul volanului. Totodată, a fost întpcmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Dramă fără margini în urma unui accident

Clipe tragice pe un drum din Bacău după ce un autoturism a spulberat un microbuz în care se aflau 15 persoane. Situația este foarte gravă, iar până la această oră, șapte adulți au decedat, dar și doi minori, conform informațiilor din presă.

”Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău – 1 minor şi 4 adulţi”, a fost anunțul tristă făcut de purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.”, a fost anunțul Poliției Române în urmă cu câteva ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: