Redactia.ro
Home » Știri » Soluţia ingenioasă prin care o fetiţă de 11 ani şi-a salvat viaţa în timpul masacrului din Texas. A acţionat ca-n filme!

Soluţia ingenioasă prin care o fetiţă de 11 ani şi-a salvat viaţa în timpul masacrului din Texas. A acţionat ca-n filme!

O fetiţă de 11 ani şi-a salvat viaţa într-un mod miraculos, în timpul masacrului din Texas. Copila din clasa a IV-a s-a prefăcut moartă pentru a nu fi şi ea împuşcată.

Mătuşa şi naşa lui Miah Cerrillo, fetiţa care a supraveţuit sângerosului atac, a povestit cum a reuşit aceasta să scape vie. Blanca River a spus că primise un apel de la cumnata sa care plângea şi-i spunea că se teme că şi fiica sa ar fi fost împuşcată.

S-a murdărit cu sânge ca să supravieţuiască

Miah și o altă fetiță s-au prefăcut că sunt moarte, în timp ce gloanțele șuierau în jurul lor. Miah a supraviețuit, în timp ce cea de-a doua fetiță, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a murit.

Mătușa ei, Blanca Rivera, a explicat tactica de supraviețuire folosită de nepoata ei pentru presa locală: „Miah a luat niște sânge și s-a murdărit cu el pentru a pretinde că a murit. Cumnata mea mi-a spus că Miah și-a văzut prietena plină de sânge și că s-a murdărit cu sângele ei”.

Rivera a mai spus că fetița de 11 ani a fost rănită în timpul atacului, dar între timp a fost externată. „Fratele meu a spus că are fragmente de gloanțe în spate”, a mai spus femeia.

Miah este în stare de șoc după atac, la fel și sora ei mai mică, elevă la aceeași școală.

Au murit 21 de oameni în atacul barbar

Aşadar, Miah Cerrillo a avut o prezență incredibilă de spirit pentru un copil de 11 ani și a supraviețuit incidentului șocant, în timp ce 19 colegi și prieteni, dar și 2 profesori, au fost uciși.

După masacru, a ieșit la iveală că atacatorul, Salvador Ramos, își cumpărase două puști de asalt cu doar câteva zile înainte, imediat după ce împlinise 18 ani și și-a anunțat intenția de a deschide focul într-o școală pe Facebook.

Autoritățile încă încearcă să afle care a fost motivul lui Ramos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: