Redactia.ro
Home » Știri » Soluții la domiciliu pentru mahmureală: simple, la îndemână și eficiente

Soluții la domiciliu pentru mahmureală: simple, la îndemână și eficiente

Soluții la domiciliu pentru mahmureală: simple, la îndemână și eficiente

Iată câteva soluții la domiciliu pentru mahmureală, care sunt foarte simple, la îndemâna oricui și eficiente. Pot fi puse în practică destul de ușor și de rapid, pentru că multe dintre produse există, de obicei, în casa fiecăruia.

Soluții la domiciliu pentru mahmureală: simple, la îndemână și eficiente

Cel puțin o dată în viață, fiecare dintre noi ajungem să ne confruntăm cu mahmureala și avem parte de acea stare de rău neplăcută.

E important de reținut că cine se hidratează și mănâncă bine nu va trece printr-un episod de mahmureală a doua zi sau simptomele vor fi aproape insesizabile.

Iată câteva soluții la domiciliu.

Banane

Alcoolul este un diuretic, adică elimină fluidele din organism, iar odată cu ele e elimnată și o cantitate mare de potasiu. De aceea, e bine să consumăm una sau mai multe banane, bogate în potasiu.

Lămâie, sare și piper

Combinația lămâie-sare-piper este benefică atunci când sunteți mahmuri. Beți puțin suc de roșii, cu câteva picături de lămâi, un vârf de sare și piper negru ca să scăpați de mahmureală.

Miere și lămâi

Acest amestec folosit în multe cazuri reface fluidele și zaharurile pierdute. Se va amesteca la o cana de apa fierbinte miere si suc de lamaie, dupa gust, potrivit sfatulmedicului.ro.

Suc de portocale sau mere

Sucul de portocale sau mere, in special, va contribui la cresterea nivelului de zahar din sange si va ajuta la diminuarea simptomelor de mahmureala, potrivit sursei menționate mai sus.

Apa potabilă

Și nu în ultimul rând, apa potabila este cel mai bun remediu pentru mahmureala. Deshidratarea determina mare parte din simptome. Pentru recuperare sunt necesare cel putin opt pahare pe zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: