Redactia.ro
Home » Monden » Sora Anei Porgras dă tot din casă! Ce părere are despre relația dintre gimnastă și Zanni

Sora Anei Porgras dă tot din casă! Ce părere are despre relația dintre gimnastă și Zanni

GALERIE FOTO (2) Sora Anei Porgras dă tot din casă! Ce părere are despre relația dintre gimnastă și Zanni

Sora Anei Porgras a făcut declarații despre relația dintre gimnastă și Zanii. Aceasta e explicat de ce Ana era apropiată de faimosul de la Survivor. 

Ce părere are sora Anei Porgras despre relația dintre gimnastă și Zanni

După eliminarea Anei Porgras s-a tot vorbit despre relația dintre Zanii și gimnastă. Deși aceștia au declarat că sunt doar prieteni lacrimile Faimosului au arătat cu totul altceva în timpul eliminării.

Acum, sora Anei Porgras a dat din casă și a venit cu declarații despre relația pe care gimnasta o avea cu artistul înainte și după ce a fost eliminată din competiție. Potrivit acesteia, cei doi au legat o relație de prieteni încă din timpul probelor pentru emisiune.

Invitată în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, Georgiana, sora Anei Porgras, a vorbit despre relația dintre ginamnstă și Zanni. Încă de la începutul competiției s-a zvonit că între cei doi ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie. Sora Anei a negat aceste speculații și explică faptul că cei doi se cunoșteanu dinainte să înceapă competiția, însă nu îi leagă nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

”Știam că au vorbit, că s-au întâlnit la probele sportive (n.r- Ana și Zanni), dar atât, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat între ei. S-a tot speculat că între ei ar fi o relație, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaște o persoană și pentru a avea deja o relație. Ei s-au cunoscut înainte și s-au înțeles foarte bine, Ana a spus că a simțit chimia asta deja dinainte să intre în concurs.

Ana nu cunoștea pe nimeni, în afară de Zanni, e normal că a fost apropiată de el. Ana a spus că simte apropiere de Zanni, nu au o relație, însă Ana a spus că îl iubește și că e mai mult decât o relație. S-a apropiat foarte mult de el, probabil că aveau foarte multe lucruri în comun, de acolo și apropierea asta. Aici nu e vorba despre o relație”, a declarat sora Faimoasei Ana Porgras de la Survivor.

Sora Anei Porgras dă tot din casă! Ce părere are despre relația dintre gimnastă și Zanni

Sora Anei Porgras spune că Zanni nu știe să joace

Sora Anei Porgras consideră că gimnasta și Zanni au legat prietenia asta pentru că Ana i-a înțeles problemele personale. Mai mult, aceasta a susținut că artistul ”nu știe să joace”, asta pentru că la televizor nu trebuie să-și spună părerea așa cum o face el.

”Ei s-au apropiat. Cred că Ana i-a înțeles foarte bine problemele lui și cunoscându-l mai bine, a văzut că Zanni e o persoană foarte bună, e un copil foarte bun, chiar dacă el nu știe să joace. La televizor nu e chiar foarte bine să îți spui părerea așa cum a făcut-o Zanni. El când are ceva de spus, spune fără să menajeze pe nimeni”, a spus sora Anei Porgras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: