Redactia.ro
Home » Monden » Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Care este, de fapt, relația dintre cei doi

Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Care este, de fapt, relația dintre cei doi

GALERIE FOTO (3) Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare.Toată lumea știe faptul că Pepe mai are o soră, despre care nu prea a vorbit de-a lungul carierei sale. Rebeka nu s-a sfiit niciodată să spună faptul că este sora artistului, dar doar de tată. Recent, tânăra a ieșit în față pentru a spune adevărul despre familia sa care este relația sa cu fratele său.

Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Care este,de fapt, relația dintre cei doi

Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Pepe nu mai are nevoie de nicio introducere, toată lumea îl cunoaște ca fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul timpului, s-a vorbit în presă despre sora secretă a artistului, Rebeka. Tânăra este fiica tatălui său, dintr-o relație extraconjugală. Cu toate astea, Ion Pascu și-a recunoscut fiica, pe care o iubește la nebunie. Pepe mai are șase frați, dintre care trei vitregi, dintre care și Rebeka, care se pare că îi calcă pe urme fratelui său. Sora secretă a lui Pepe a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Recent, sora artistului a decis să nu mai stea în umbra familiei și să iasă în față. Rebeka, în vârstă de 17 ani nu s-a ascuns să spună public adevărul despre relația dintre ea și fratele său, Pepe.

Invitată la Acces Direct, Rebeka a vorbit despre familia sa, dar și despre talentul său muzical. Blondina are visuri mărețe, care speră să ajungă o artistă cunoscută, precum fratele său. Rebeka a început lecțiile de canto de la vârsta de 12 ani, iar acum are multe vizionări la cover-urile sale pe care le postează pe Youtube. Deși Pepe este cunoscut în întreaga țară, tânăra susține că nu s-a folosit niciodată de numele fratelui său pentru a obține un avantaj, ci a dorit doar suportul moral al acestuia. „Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună <<Rebeka, aici falsezi>> <<Rbeka, aici nu e bine>>. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic.”, a spus Rebeka.

Ce relație are Rebeka cu frații săi?

Cu toate că l-a rugat să o ajute în cariera muzicală, Rebeka susține că Pepe nu ar fi susțint-o deloc să și îndeplinească visul și pasiunea. Tânăra are șase frați, dar aceștia nu comunică și nu au o relație apropiată cu Rebeka, motiv pentru care i-a provocat o mare suferință acesteia, dar și mamei sale. „Pe o scară de la 1 la 10, deloc, 0. Eu îmi doresc, eu cred că orice copil își dorește un frate mai mare sau o soră mai mare cu care să vorbească. Ei sunt indiferenți față de mine, eu nu am cum să trag întruna de un om. Din 6 frați e foarte greu, e o diferență de 20 de ani între mine și Pepe, eu având 17, el 40, îmi putea fi tată. Eu am fost întotdeauna în afara cercului și nu vreau să mă bag eu așa în cerc. Au fost 17 ani în care ei n-au existat lângă mine. Tata a fost cum a putut, cu un sfat, cu o vorbă bună. e criticul meu cel mai mare.”, a mai spus Rebeka.

În trecut, Pepe susținea că are o relație apropiată cu sora sa mai mică, dar se pare că vorbele tinerei îl contrazic pe artist. Dezamăgită, Rebeka a povestit despre lipsa fraților său din viața ei, fiind lăsată în afara relațiilor dintre ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: