Redactia.ro
Home » Homepage » Sora unei cântăreţe din România, împuşcată mortal în Italia. Mesaj emoționant pe Facebook

Sora unei cântăreţe din România, împuşcată mortal în Italia. Mesaj emoționant pe Facebook

sora unei cântărețe

O româncă de 53 de ani, din Gorj, a fost ucisă de un italian, după ce a sărit în apărarea soţiei bărbatului. Luminița Borcan era  sora cântăreței de muzică populară Ana Bejinaru din cadrul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Femeia a fost împușcată mortal, miercuri dimineață, în localitatea Cerignola din Puglia, regiunea Foggia. Tragedia s-a petrecut sub ochii concubinului româncei, care era la câțiva metri distanță de ea în momentul în care a fost ucisă.

Ana Bejinaru este o artistă de muzică populară din Gorj

Sora cântăreței a auzit împuşcături în casa vecinilor ei şi a mers urgent să vadă ce s-a întâmplat, mai ales că exista o relaţie de prietenie între ea şi vecina ei italiancă. Soţul prietenei ei a împuşcat-o în abdomen, după ce anterior îşi împuşcase şi soţia, apoi s-a sinucis. Nevasta agresorului a supravieţuit, dar este în comă indusă, scrie romaniatv.net.

Mesajul emoționant al artistei, după tragedie

În urma tragediei, Ana Bejinaru, sora victimei, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Răpusă de un glonţ pe timp de pace! Nu te voi uita niciodată sora mea. Poate ai plecat într-o lume mai bună să îi întâlneşti pe dragii noştri părinţi, dar noi am rămas cu durere imensă în suflet. Te vom plânge mereu”, a scris solista, pe Facebook.

 

Loading...