Redactia.ro
Home » Monden » Sorana de la A.S.I.A. este în doliu! Artista trece prin cele mai dificile momente din viața ei: „Mi-am înmormântat mama” FOTO

Sorana de la A.S.I.A. este în doliu! Artista trece prin cele mai dificile momente din viața ei: „Mi-am înmormântat mama” FOTO

Sorana de la A.S.I.A. este în doliu! Artista trece prin cele mai dificile momente din viața ei: „Mi-am înmormântat mama” FOTO

Sorana Darclee de la A.S.I.A., una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, trece printr-o perioadă grea în viața sa. Recent, artista a anunțat pe rețelele sociale că și-a pierdut mama, un moment dureros care a adus tristețe în inima ei și în rândul fanilor săi. Iată detaliile!

Sorana de la A.S.I.A. este în doliu

Sorana Darclee este o figură emblematică în industria muzicală românească, cunoscută mai ales pentru contribuția sa în trupa A.S.I.A. alături de colegele sale. De la debutul său în anii 2000, artista a câștigat inimile publicului prin talentul său vocal și carisma sa pe scenă. Chiar și după despărțirea de trupă și divorțul său, Sorana Darclee și-a găsit echilibrul și fericirea în viața personală, fiind recunoscătoare pentru susținerea partenerului său.

Sorana: „Mi-am înmormântat mama”

Cu toate acestea, fericirea lui Sorana Darclee a fost umbrită recent de pierderea mamei sale. Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, artista a împărtășit durerea sa, dezvăluind că ceremonia de înmormântare a avut loc recent. Cu toate că trece prin momente de grea încercare, Sorana Darclee a găsit alinare în muzică, considerând-o o sursă de vindecare și lumină în aceste momente dificile.

Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.”, a fost mesajul transmis de Sorana Darclee pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

În ciuda durerii provocate de pierderea mamei sale, Sorana Darclee rămâne puternică și optimistă cu privire la viitorul său. Împreună cu partenerul său, ea își propune, cu puțin timp în urmă, să continue să lucreze la proiectele lor și să-și dezvolte cariera în muzică. Deși au planuri mari pentru viitor, incluzând căsătoria și chiar un copil, cei doi preferă să își păstreze intimitatea și să dezvăluie detaliile în momentul potrivit.

„El (n.r. iubitul) îmi aduce fericirea și mulțumirea asta a lucrurilor așezate în viața mea. (…) Planurile noastre sunt cu foarte multă muncă, pentru că asta ne gândim în permanență: cum să facem, cum să ne dezvoltăm, cum să creștem. Sunt planuri momentan, le luăm așa, pas cu pas. (…) O să le dezvăluim așa, pe rând. Da, sunt planuri (n.r. căsătoria, un copil), dar sunt planurile noastre. Vouă o să vă spunem atunci când se va întâmpla sau după moment, o să vă anunțăm.”, a mărturisit în trecut Sorana Darclee, pentru Antena Stars, relatează SpyNews.

Astfel, Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente dificile în urma pierderii mamei sale, însă găsește putere în muzică și în sprijinul partenerului său. Cu o carieră impresionantă și planuri mari pentru viitor, artista rămâne un exemplu de forță și reziliență pentru fanii săi.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: