Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Frunzăverde, fost deputat și ministru PD a murit. Va fi înmormântat cu onoruri militare

Sorin Frunzăverde, fost deputat și ministru PD a murit. Va fi înmormântat cu onoruri militare

Sorin Frunzăverde, fost deputat și ministru PD a murit. Va fi înmormântat cu onoruri militare

Fost deputat și ministru PD a murit. Politicianul Sorin Frunzăverde, a murit, duminică, la vârstad e 59 de ani, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Fostul deputat s-a luptat mai mulți cu o boală cruntă. Fostul ministru PD va fi înmormântat cu onoruri militare.

Sorin Frunzăverde, fost deputat și ministru PD a murit. Va fi înmormântat cu onoruri militare

Potrivit Digi24, Sorin Frunzăverde, a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă la rinichi în perioada în care Direcția Națională Anticorupție l-a acuzat de folosire a infuenței ori autoritățății pentru obținerea de foloase necuvenite. Se pare că fostul deputat ar fi încercat să influențeze procesul electoral în vederea obținerii mai multor voturi pentru un anumit candidat.

Sorin Frunzăverde era de profesie inginer metalurgist, iar în perioada 1996-2002 a deținu funcțiile de ministru al Mediului, Turismului și Apărării, reprezentând partidul Democrat. În perioada 2001-2004 a fpst deputat PD ales în județul Caraș-Severin.

Fostul deputat a murit la vârsta de 59 de ani

În perioada 2001-2011 a fost vicepreședintele al Partidului Democrat, devenit între timp Partidul Democrat Liberal. În anul 2007 a fost ales deputat în Parlamentul European din partea PDL, el renunțând la această funcție după ce a fost ales în 2008 președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

În anul 2015, fostul ministru al PD a fost acuzat de către DNA pentru infracțiunea de folosire a influențat ori autorității pentru obținerea de foloase necuvenite. Acesta ar fi făcut demersuri pentru influențarea procesului electoral în direcția obținerii de mai multe voturi pentru un candidat. Sorin Frunzăverde a fost condamnat de Magistrații Curții de Apel Timișoara în 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Duminică, Sorin Frunzăverde a murit la vârsta de 59 de ani la spitalul Județean de Urgență din Reșița, din cauza unei boli incurabile la rinichi.

Citeste si:Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini