Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Florin Iordache primește o pensie imensă! Ce funcție a primit fostul ministru

Soția lui Florin Iordache primește o pensie imensă! Ce funcție a primit fostul ministru

Florin Iordache

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache a primit funcția de președinte al Consiliului Legislativ. De asemenea, soția sa primește o pensie formidabilă. Florin Iordache a devenit ținta ironiilor, după ce în timpul unor declarații, nu a știut să răspundă la întrebări și a spus expresia „altă întrebare”, de mai multe ori.

Soția lui Florin Iordache primește o pensie imensă! Ce funcție a primit fostul ministru

Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, a fost ales marți în funcția de președinte al Consiliului Legislativ. Astfel, acesta are atribuția să avizeze proiectele de lege depuse în Parlament înainate ca acestea să intre în dezbatere, iar mandatul președintelui acestei instituții este nelimitat.

Iordache este parlamentar PSD, partid care nu l-a vrut pe listele la alegerile care vor avea loc în decembrie. Acesta a devenit celebru pentru replica „altă întrebare”, când jurnaliștii îi puneau o serie de întrebări, atunci când fostul ministru vorbea despre Ordonanța 13 care modifică Legile justiției în favoarea lui Liviu Dragnea.

Soția lui Iordache s-a pensionat la 47 de ani

Deși Florin Iordache a primi funcția de Președinte al Consiliuluu Legislativ, soția lui a devenit pensionară la vârsta de 47 de ani. Aceasta a fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție și s-a pensionat în anul 2015.

Potrivit Wowbiz.ro, cea mai recentă declarație de avere depusă de Florin Iordache arată că are o pensi ede 304.800 de lei, care înseamnă 25.400 de lei. Magdalena Iordache a preferat să se pensioneze la 47 de ani decât să judece un caz celebru coordonat de DNA. Soția lui Iordache a fost ani buni judecătoare la Caracal, după care a ajuns la Înalta Curte și a primit dosarul în care Alina Bica, fosta șefă a DIICOT,era acuzată de luare de mită și abuz de serviciu. Iordache locuiește împreună cu familia sa într-o vilă de lângă București, acesta fiind victima unui act de vandalism după ce în luna noiembrie 2018, în Parlament, deputatul făcând un gest obscen surprins de camerele de filmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: