Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă! Ce cadouri le-a cumpărat celor dragi

Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă! Ce cadouri le-a cumpărat celor dragi

GALERIE FOTO (5) Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă!

Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă! Soția lui Gigi Becali a fost întotdeauna discretă, evitănd de fiecare dată ieșirile în fața camerelor de luat vederi. Pe celebrul milionar îl cunoaște toată lumea, dar familia sa a decis să stea departe de luminile reflectoarelor. Recent, Luminița Becali a fost surprinsă în timp ce a mers să le cumpere cadouri celor dragi, luându-le acestora tot ce e mai bun!

Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă! Ce cadouri le-a cumpărat celor dragi

Soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă! Gigi Becali se poate mândri cu o familie minunată, având o soție frumoasă care i-a dăruit trei fiice frumoase. Latifundarul din Pipera nu mai are nevoie de nicio introducere, pentru că toată țara în cunoaște. Ei bine, ceea ce trebuie stiți este faptul că soția lui Gigi Becali a devenit foarte pretențioasă. Luminița Becali are un suflet foarte bun și își dorește tot ce este mai bun pentru cei dragi, dar și să-i ajute pe cei mai puțini norocoși. Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe aceasta într-o ipostază uimitoare.

Soția lui Becali era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, o haină de blană și încalțată cu niște botine negre, arătând că se poate descurca și singură. Mama celor trei fiice ale lui Becali ține cont de regulile impuse de autorități, aceasta purtând cum trebuie masca de protecție. Luminița Becali a mers la cumpărături, iar după ce a petrecut minute bune într-un centru comerciale din București, aceasta a ieșit încărcată de cadouri. Cu toate că avea sacoșe multe, Luminița latifundarului din Pipera a reușit să deschidă portbagajul mașinii, după care a pornit într-o altă destinație. După câteva minute de condus, Luminița Becali a oprit în apropierea unei florării, dar nu a cumpărat nimic. Ulterior, aceasta a oprit la o altă florărie unde a stat aproximativ 40 de minute, până să cumpere mai multe flori pe placul său.

Cine este soția lui Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru faptele sale bune pe care le face ori de câte ori simte că o persoană sărmană are nevoie de ajutorul lui. De asemenea și declarațiile sale controversate l-au făcut faimos. Becali a declarat în nenumărate rânduri că Dumnezeu îl călăuzește în viață, dar cea care îi este mereu alături este soția sa, Luminița, care este o prezență extrem de discretă în viața publică.

Becali a lucrat în tinerețe ca lăcătuș mecanic și a făcut o avere din investiții imobiliare, iar acum face bani din sport. Viața i s-a schimbat în momentul în care a plecat din Brăila, orașul său natal. Gigi Becali este căsătorit cu Luminița încă din 1994, fiind cu 12 ani mai mică decât el. Luminița este, de fapt, verișoară de gradul III a afaceristului, asemenea legături fiind comune în rândul machidonilor. Se știe despre Luminița Becali că este o femeie de casă, care are grijă de cele trei fiice ale milionarului, Teodora, Alexandra și Cristina. „Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a fost unica referire pe care Becali a făcut-o, fugitiv, despre legătura dintre el și soția sa, într-o emisiunea TV.Femeia îl știe pe afacerist încă de pe vremea când avea 14 ani, iar el 26 de ani, iar familiile lor au decis ca destinele lor să li se unească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: