Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

GALERIE FOTO (3) Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

Familia Becali a petrecut weekend-ul trecut la o nuntă de machedoni în Capitală, iar apariția celor două femei din viața patronului FCSB a atras toate privirile. 

Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

A fost mare eveniment weekend-ul trecut în București, moment în care familia Becali și-a făcut apariția spectaculoasă. Atât Luminița, soția patronului FCSB, cât una din fiicele acestuia, au purtat ținute impecabile la o nuntă de machedoni.

Finanțatorul FCSB a anunțat în urmă cu ceva timp că renunță la petreceri, însă chiar dacă nu el nu mai onorează cu prezența, acesta și-a trimis soția și pe cele trei fete să se distreze la diferite evenimente la care familia este invitată.

Astfel că, în ținute elegante și perfect asortate, doua din prezențele feminine din familia Becali, au strălucit la eveniment. Luminița a purtat o rochie burgundy din dantelată, accesorizată cu o pereche de pantofi marca Valentino în valoare de 750 de euro, cu care a eclipsat toți invitații, iar Teodora a purtat una alb-grena cu diferite modele.

Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

Cele două au ajuns la eveniment cu un Range Rover, condus de Teodora, iar în momentul în care cele două au coborât și s-au îndreptat spre locație au atras toate privirile. Fiica ei a mai avut de făcut o manevră, pentru că nu i-a convenit locul unde parcase inițial. A mutat bolidul câțiva metri, apoi a luat florile și a plecat după mama ei.

Soția lui Gigi Becali a strălucit la o nuntă din Capitală! Iată ce rochie superbă a purtat Luminița

Gigi Becali nu mai merge la nunți și botezuri

Gigi Becali a luat în urmă cu ceva timp decizia de a se retrage la o mănăstire, dar, înainte de asta, finanțatorul FCSB a renunțat la nunți și botezuri.

”Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit un apropiat al finanțatorului FCSB.

Potrivit acestuia, retragerea la mănăstire s-ar produce după ce o să-și vadă și cea de-a treia fiică măritată.

”Spune tot mai des că, după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a dezvăluit același apropiat.

Gigi Becali susținea că acesta ar fi cel mai mare vis al său, să se retragă la o mănăstire. ”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”, mărturisea Gigi Becali, pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: