Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital! Elena a leșinat și și-a spart capul

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital! Elena a leșinat și și-a spart capul

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital! Elena a leșinat și și-a spart capul

Soția celebrului artist Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital! Vărul lăutarului a făcut declarații șocante despre starea de sănătate a celor doi. 

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital

Familia lui Nelu Ploieșteanu trece prin clipe de nedescris de mai bine de o săptămână. De curând, celebrul artista a ajuns în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Acum, Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, a ajuns și ea pe mâinile medicilor.

Mitriță, vărul lăutarului, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a celor doi. Nu este vorba despre infectarea cu noul coronavirus. Se pare că vestea conform căreia soțul său se află în stare gravă a șocat-o de-a dreptul pe Elena, încât femeia a leșinat și și-a spart capul.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a mers de urgență la spital, pentru a-i fi aplicate câteva fire de sutură neresorbabile. Cu toate că aceasta se simte bine și este în afara oricărui pericol, din nefericire, nu putem spune același lucru și despre starea de sănătate a artistului.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea”, a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Care este starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu

Vărul celebrului lăutar, Mitriță, a mărturisit că nu există zi în care un membru din familie să nu meargă la spital și să discute cu medicii. Cadrele medicale declară că nu mai au nimic des spus despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. Medicii sunt foarte rezervați și sunt de părere că doar o minune de la Dumnezeu îl mai poate salva pe artist în aceste momente critice.

”Ştiu că merge în fiecare zi cineva din familie la spital şi coboară câte un medic să vorbească cu ei, căci ştiţi că nu se poate intra în secţia cu pricina. Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai adăugat Mitriţă pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: