Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Salam sfidează frigul! Așa a ieșit din casă, în toiul nopții

Soția lui Salam sfidează frigul! Așa a ieșit din casă, în toiul nopții

Roxana Dobre

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre nu are teamă de frig. Roxana Dobre a ieșit din casă, în toiul nopții îmbrăcată în haine care au atras atenția tuturor. Paparazii au surprins imagini de senzație.

Cum a ieșit din casă Roxana Dobre

Soția manelistului Florin Salam, Roxana Dobre a sfidat frigul noaptea trecută. Roxana Dobre a ieșit din casă și s-a dus la farmacie îmbrăcată într-un fel care a atras atenția tuturor. Imaginile surprinse de paparazzii sunt de senzație, informează spynews.ro

Roxana Dobre nu putea să iasă oricum din casă, ci într-o ținută de câteva mii de euro! Ea a ales să se îmbrace cu o pereche de blugi evazați, lejeri, un sacou negru lung, la care a asortat o geantă superbă, turcoaz. La toate acestea, Roxana Dobre a adăugat o pereche de…papuci. Iar pentru aceștia a scos din buzunar nu mai puțin de 800 de euro.

Așa sfidează regina lui Salam frigul! Cum a ieșit Roxana Dobre din casă, în toiul nopții / PAPARAZZI 

Sursă foto: Spynews

Roxana Dobre a stat la coadă

Paparazzii au mai surprins-o pe brunetă în timp ce aștepta politicos la coadă, timp în care a mai aruncat un ochi la câteva produse din farmacie. Ulterior, și-a cumpărat tot ce are nevoie și după ce a ieșit de la farmacie s-a îndreptat către supermarket. A zăbovit ceva timp și acolo, drept urmare a ieșit cu 2 două plase pline, pline cu bunătăți pentru familie! Le-a așezat în portbagajul mașinii sale de lux, a urcat la volan și gata! S-a îndreptat către locuința unde o aștepta nerăbdător Florin Salam!

Roxana Dobre se bucură de o mașină foarte scumpă, alături de accesoriile sale de lux pe care le afișează adesea în public. Soția lui Florin Salam este de multe ori o apariție de milioane și reușește să întoarcă toate privirile. Bruneta beneficiază de foarte multe obiecte scumpe, printre care și un bolid de mulți cai putere. Și nu sunt puține dățile când Roxana Dobre preferă să-și conducă mașina în public și să se afle la volan, fiind o pasionată a condusului.

Roxana Dobre conduce o mașină de lux cu mulți cai putere

Soția cântărețului de manele Florin Salam se bucură de o mașină foarte scumpă. Este vorba despre un model ce adesea poate fi zărit în colecția persoanelor foarte bogate.Roxana Dobre conduce un bolid la volanul căruia se mândrește, fiind vorba de un autoturism Rolls Royce. Bruneta este de multe ori surprinsă și în compania artistului de manele, dar aceasta preferă să ocupe locul pasagerului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: