Redactia.ro
Home » Știri » Soția românului ținut ostatic de teroriști, strigăt de ajutor pe Aeroportul Otopeni :„De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești despre Tal”

Soția românului ținut ostatic de teroriști, strigăt de ajutor pe Aeroportul Otopeni :„De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești despre Tal”

Soția românului ținut ostatic de teroriști, strigăt de ajutor pe Aeroportul Otopeni :„De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești despre Tal"

Soția românului ținut ostatic de teroriști, strigăt de ajutor pe Aeroportul Otopeni. Iată detaliile!

Soția românului ținut ostatic de teroriști, strigăt de ajutor pe Aeroportul Otopeni

Drama unei familii cu origini românești aflate în mijlocul unui coșmar a prins un ecou puternic, odată cu sosirea Ela Chaimi pe Aeroportul Otopeni. Soția românului Tal Chaimi, ținut ostatic de teroriștii din Gaza de aproape trei săptămâni, a sosit în țară pentru a cere sprijinul autorităților române în eliberarea soțului său.

Drama a început în ziua atacului din 7 octombrie, când Tal Chaimi a fost răpit în Gaza, lăsând durere în urma sa. De atunci, nu au primit nicio veste despre soțul și tatăl lor.

Mesaj emoționant: „De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești despre Tal”

Într-un mesaj emoționant rostit la sosirea pe Aeroportul Otopeni, Ela Chaimi a cerut ajutorul poporului român și al Guvernului pentru a obține informații vitale despre soțul său.

Cu durere în suflet, Ela Chaimi a dezvăluit că copiii lor știu adevărul și suferă din cauza acestei situații tragice. Este posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată, iar acest gând îi apasă profund. Ea așteaptă cu speranță că vizita sa în România va aduce sprijinul necesar din partea românilor și autorităților pentru eliberarea soțului său.

Ela Chaimi a subliniat faptul că are nevoie de informații, deoarece nu știe nimic în acest moment și a apelat la ajutorul tuturor românilor. Tal Chaimi este cetățean român, atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, și familia sa speră că autoritățile române vor face tot posibilul pentru a contribui la eliberarea sa.

„Sper și mă rog ca prin ajutorul poporului român și al Guvernului să obținem informații vitale despre Tal, iubitul meu soț, tatăl a trei copii, care este ținut ostatic în Gaza. Te iubim cu toții, Tal, să știi! Ne este dor de tine și ne rugăm să fim din nou împreună. Citește și: Româncă din Israel, mărturii dureroase despre război: „Sper ca toți cei care au fost răpiți să se întoarcă la casele lor” Play Video Sper că Tal este destul de puternic și sănătos. Ultimele informații sunt din ziua în care a plecat de acasă, la 6:45. L-am sunat la 8:30 și nu am mai primit vești de la el. Dacă este în viață, soțul meu nu știe că suntem bine. Știe doar că sunt teroriști în satul nostru. Vreau să-i transmit lui Tal că atât eu, cât și iubiții noștri copii suntem în viață. Copiii mei știu adevărul, nu le este bine, știu că este posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată. Mă aștept de la acestă vizită ca românii și autoritățile să ne poată ajuta ca Tal să fie eliberat. Am nevoie de informații, pentru că nu știu nimic acum. Am nevoie de ajutorul tuturor românilor. Tal este cetățean român, atât din partea mamei, cât și din partea tatălui. Autoritățile din Israel fac tot ce pot pentru a afla informații despre tot ce s-a întâmplat. De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești. Am nevoie de ajutor cu disperare”, a spus soția românului aflat în mâinile Hamas, potrivit Antena 3 CNN .

Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: