Redactia.ro
Home » Știri » Soțul ei a fost prins cu amanta, ea îi face declarații de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Oana Zăvoranu soțului ei

Soțul ei a fost prins cu amanta, ea îi face declarații de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Oana Zăvoranu soțului ei

GALERIE FOTO (2)

Ieri, presa autohtonă a intrat în posesia unor fotografii care dovedesc infidelitatea soțului Oanei Zăvoranu. Cu toate acestea, la câteva ore de la publicarea lor, vedeta TV i-a adresat un mesaj de dragoste încă-soțului ei, Alex Ashraf. Cine spune adevărul, așadar?

Soțul prins cu amanta, ea îi face declarații de dragoste

Alex Ashraf a fost surprins de paparazzi Spynews alături de altă femeie. Acesta și femeia misterioasă au mers la un restaurant, iar mai apoi s-au restras la locuința acesteia, de unde soțul Oanei Zăvoranu a plecat abia a doua zi. În ciuda acestor dovezi grăitoare, replica Oanei Zăvoranu a fost total diferită față de cea așteptată. Nu numai că nu a avut o reacție acidă vizavi de cele descoperite de presă, dar Oana i-a făcut și o declarație de dragoste.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Alex a fost prins cu amanta

La doar câteva ore după ce fotografiile cu Alex Ashraf și presupusa amantă au fost făcute publice de către jurnaliștii de la Spynews, Oana Zăvoranu a postat un mesaj prin care le-a dat de înțeles fanilor că informațiile sunt false și că între ea și soțul ei totul este în regulă. „Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Mesajul postat de Oana Zăvoranu

Să fie așa cum zice Oana Zăvoranu ori să fie o încercare disperată de a-i apăra onoarea soțului ei, dovadă că ar închide ochii la indiscrețiile lui? Rămâne de aflat…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: