Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine. A cui era patrupedul care l-a speriat pe antrenorul de fitness

Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine. A cui era patrupedul care l-a speriat pe antrenorul de fitness

Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine.

Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câinele Elenei Ionescu. Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea a avut parte de un moment de spaimă, după ce au ajuns pe munte. Antrenorul de fitness a fost mușcat de câinele Elenei Ionescu. Cum se simte acesta?

Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine

Soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine. Roxana Vancea trăiește o poveste de dragoste alături de Dragoș Paiu, cu care s-a căsătorit la finalul anului trecut. Recent, aceștia au plecat în vacanță la munte, alături de Sânziana Buruianu și Elena Ionescu. Toți și-au luat copiii și au plecat împreună la munte pentru a se relaxa câteva zile, dar nimeni nu avea să prevestească ce avea să se întâmple. Ajunși la cabană, părinții și copiii au ieșit în curte pentru a se juca, dar și pentru a face un grătar. Doar că, la un moment dat, Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea a fost mușcat de câine. Patrupedul a venit și el la munte, împreună cu stăpâna sa, Elena Ionescu. Inițial, toată lumea a crezut că cei doi se joacă, dar cățelușa s-a repezit serios la piciorul acestuia. Atunci l-a mușcat, fapt ce l-a enervat foarte tare pe soțul Roxanei, care i-a spus Elenei să se ocupe de patruped.”Ia-o de aici și bag-o în casă că îmi mușcă copilul. Eu sunt obișnuit că mă muște toți câinii”, i-a spus extrem de nervos Dragos artistei.

Elena Ionescu despre incidentul petrecut la munte

Ulterior, Roxana Vancea a reacționat cu privire la momentul în care partenerul său a fost mușcat de câine. Vedeta a explicat de ce Dragoș a avut această atitudine. ”De când e mic îl mușcă câinii, deși el e cu sacul de mâncare după el să le dea celor de pe străzi, îi ia de pe acasă, să îi ducă la medic. Nu s-a enervat pentru el, s-a enervat pentru copil, pentru că s-a speriat”, a declarat Roxana Vancea în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”.Pentru a lămuri situația, Elena Ionescu a explicat că animalul său de companie nu este unul agresiv, doar că de această dată, cățelușa a crezut că bărbatul face ceva rău când l-a văzut alergând. ”Fetița este foarte pașnică, dar dacă vede că alergi sau dacă cineva vine spre mine, atunci se repede. M-am speriat, nu mi-aș dori să se întâmple un asemenea eveniment aici. L-a agățat un pic de picior, mi-a spus că-l doare, mi-a părut rău. Dar după s-a împrietenit cu Fetița. Bine că nu a fost mai rău, că nu s-a lăsat cu evenimente mai periculoase”, a spus Elena Ionescu.

Într-un final, Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea s-a împrietenit cu cățelușa, s-au jucat și s-au distrat împreună, iar rana sa, din fericire a fost superficială. De asemenea, Fetița nu a mai rănit pe nimeni în timpul vacanței, fiind foarte prietenoasă cu cei trei copii, dar și cu ceilalți. Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, iar în iarna anului trecut au decis să-și unească destinele. Deși antrenorul de fitness are un băiețel din relația anterioară cu care Roxana are o legătură specială, vedeta este pregătită să treacă prin emoțiile nașterii și să aducă pe lume un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: