Redactia.ro
Home » Monden » Speak și Cristina Ștefania au dat lovitura: vor apărea pe Netflix! Show-ul care îi va face celebri în lumea întreagă

Speak și Cristina Ștefania au dat lovitura: vor apărea pe Netflix! Show-ul care îi va face celebri în lumea întreagă

Speak și Cristina Ștefania au dat marea lovitură: vor avea un show pe Netflix. Asta îi va face celebri în lumea întreagă.

Va fi un reality-show, ce se va numi „Aventura, strigați: URA!”.

Ce vor face Speak și Cristina Ștefania în reality-show-ul de pe Netflix?

Speak și iubita sa, Ștefania (Libelula) au reușit să semneze un contract cu celebra platformă de streaming Netflix. Reality show-ul lor „Aventura, strigați: URA” este primul de acest gen al companiei americane. Ei au declarat că au pregătit mari surprize pentru fani și că speră să ajungă la inimile lor.

Vedete pop și parteneri, Speak și Ștefania străbat lumea în căutarea frumuseții și splendorii, trecând peste obstacolele care apar în aventurile lor”, e descrierea care apare pe Netlix, despre Aventura, strigați: URA!”, care e și primul reality-show românesc lansat pe platforma de streaming.

Aventuri în diverse ţări

Aventura, strigați: URA!” va fi produs, de fapt, pentru al doilea sezon, da va intra în premieră pe Netflix. De data aceasta, Speak și Cristina Ștefania pornesc în noi aventuri, vizitează diferite țărri, întâlnesc culturi noi și testează preparate care mai de care mai inedite.

Speak a deschis show-ul: „Păi, «Aventura, strigați: URA!» este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră. Am avut echipă, da. De data asta este făcut mai bine, cu echipă coordonată.

Nu am avut ditamai stafful, dar am avut o echipă care s-a ocupat de asta. Noi foarte mult îndeaproape am coordonat totul. Dar următorul sezon va fi cu o echipă și mai mare”.

„Ciondăneala noastră este întotdeauna amuzantă. Adică unul dintre noi râde. Dacă unul este supărat, celălalt râde”, a zis şi fata.

Cei doi iubiţi au povestit că în una dintre călătoriile lor au nimerit la o înmormântare. Ei au declarat că fiecare experiență este inedită și amuzantă.

Aceștia le-au recomandat fanilor să se bucure de fiecare moment din viața lor și să găsească partea bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: