Redactia.ro
Home » Sport » Star din NBA a ajuns om al străzii! Cine îi dă o mână de ajutor!

Star din NBA a ajuns om al străzii! Cine îi dă o mână de ajutor!

Delonte West, NBA

Delonte West, fostul star din NBA a ajuns om al străzii, deși a câștigat milioane de euro în carieră. West suferă de o afecțiune psihică.

În urmă cu câteva luni, jurnaliștii din toată lumea prezentau povestea cutremurătoare a lui Delonte West, fostul jucător al celor de la Dallas Mavericks. Cel care vrea să-i întindă o mână de ajutor fostului baschetbalist, care trăiește pe stradă este Mark Cuban, proprietarul echipei Dallas Mavericks. De altfel este singurul care a avut o reacție după ce povestea a fost făcută publică. Cuban a reușit să-l găsească pe stradă pe Delonte West și l-a dus deocamdatăla un hotel. Potrivit celor de la TMZ, omul de afaceri este dispus să-i plătească tratamentul într-o clinică de specialitate. Fostul baschetbalist trebuie să scape de dependența de droguri și să fie tratat pentru tulburare bipolară. Aceasta cauzează perioade de depresie și de dispoziție anormal de crescută. Dispoziția crescută este cunoscută ca manie sau, în caz că e mai puțin intensă și lipsesc simptomele de psihoză. În timpul maniei, persoana este foarte energică. Persoanele care suferă de această afecțiune ia decizii fără a fi interesat de consecințe.

Povestea lui Delonte West, care a avut o avere de 16 milioane de dolari

În anul 2004 era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din NBA, competiție în care a jucat 8 ani. A evoluat pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks. În cariera sa a câștigat 16 milioane de dolari. După ce a fost diagnosticat cu tulburare bipolară au început problemele. În 2009 a ajuns în arest pentru posesie de arme. Un an mai târziu a trecut printr-un divorț. După alte câteva întâmplări a dispărut fiind găsit pe stradă după o perioadă destul de lungă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: