Redactia.ro
Home » Sport » Văduva lui Kobe Bryant, gest incredibil

Văduva lui Kobe Bryant, gest incredibil

Vanessa Bryant, NBA

Se pare că Vanessa, văduva lui Kobe Bryant nu și-a revenit după mortea soțului și a fiicei sale. Aceasta a luat o decizie incredibilă.

Vanessa Bryant a decis pe naeșteptate să-și dea afară din casă mama. Aceasta locuia împreună cu fiica și nepoatele și le-a susținut pe toate perioada grea prin care au trecut. Fostul baschetbalist, Kobe Bryant era foarte apropiat de soacra sa pe care o considera o adevărată mamă.

„Mi-a spus: Vreau să pleci din această casă. Mai mult, mi-a zis că își vrea și mașina înapoi, și o vrea acum”, a declarat Sofia Urbieta, într-un interviu acordat postului Univision.

Răspunsul fiicei a venit imediat.

„Soțul meu și fiica mea au murit neașteptat, iar mama mea îndrăznește să mă vorbească de rău la TV. În timp ce varsă lacrimi după o mașină și o casă care nu erau pe numele ei. Și-a scos toate bijuteriile cu diamante. Și-a golit apartamentul pe care eu i l-am oferit, și-a dus mobila într-un depozit ca să pară neajutorată. Soțul meu și cu mine am susținut-o financiar în ultimii 20 de ani, și voi continua să fac asta, pe lângă pensia alimentară lunară”, a spus Vanessa Bryant pentru People.

Kobe Bryant a murit într-un accident aviatic

Kobe Bryant și fiica sa, Gianna au murit în urmă cu 8 luni. În momentul accidentului aceștia și alte persoane se aflau în elicopterul Sikorsky S-76B, care îi aparținea lui Bryant. În momentul tragediei se îndreptau spre școala de baschet a fostului star din NBA. Bryant a fost de cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers. A primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA, și a fost considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Bryant a jucat toată cariera pentru Los Angeles Lakers. Este singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc 8 și 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: