Redactia.ro
Home » Știri » Stare de urgență în spitalele din Capitală! Unitățile medicale au limitat accesul persoanelor din cauza coronavirusului

Stare de urgență în spitalele din Capitală! Unitățile medicale au limitat accesul persoanelor din cauza coronavirusului

Stare de urgență în spitalele din Capitală! Unitățile medicale au limitat accesul persoanelor din cauza coronavirusului

Stare de urgență în spitalele din Capitală! Unitățile medicale au limitat accesul persoanelor din cauza coronavirusului. Autoritățile române au decis să introducă izolarea pentru toate unitățile medicale din România din cauza COVID-19.

Stare de urgență în spitalele din Capitală! Unitățile medicale au limitat accesul persoanelor din cauza coronavirusului

Mulți pacienți sunt nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să aștepte afară până când și se permite accesul în spitale. Unele spitale sunt deja în izolare și au suspendat programul de vizită în secții sau ATI, fără o justificare prealabilă.

În fața Spitalului Sf. Ioan din București, s-au strâns o mulțime de oameni pentru a intra în spital, dar pentru că nu au voie să intre, aceștia sunt nevoiți să aștepte afară.

Izolare pentru unitățile medicale din cauza noului virus

Angajații unei firme de pază sunt depășiți de această situație și încearcă să le explice oamenilor situația, dar în zadar.

Accesul în spital este interzis pentru cei care nu prezintă nicio problemă”, spun aceștia. „Bolnavii vor fi triați și invitați în secție”, mai transmit oamenii.

Trierea se încearcă încă e la ușă, iar oamenii discută intens și aprins, iar pe alocuri izbucnesc mici conflicte. „Sunt aici de la ora 6.00 dimineața. Erau oameni atunci, erau, cum să nu fie. Atunci se formase o coadă ordonată, era cât de cât ok, după care a început nebunia., a declarat o persoana.

Cică e în izolare spitalul, scrie mare pe ușă. Nu mai intră nimeni după capul lui. Așa și trebuie, dar cu românul e mai complicat”, spune un bătrânel care așteaptă la ușă.

România în alertă

România este în alertă din cauza coronavirusului. În prezent sunt confirmate 18 cazuri de coronavirus, dintre care cinci au fost declarate vindecate.

Sediul ADP Sector 4 este închis. Pe 2 martie bărbatul s-a prezentat la muncă şi a împărţit mărţişoare la peste 100 de persoane, a declarat Marian Goleac, director general al ADP.

A doua zi, pe 3 martie, bărbatul s-a simţit rău şi a mers la spital. Pe 4 martie a revenit la serviciu, iar în 5 martie s-a dus din nou la spital. Ulterior acesta a fost confirmat cu coronavirus, fiind cel de-al 17-lea caz din România. Acesta era deja internat la spitalul Dimitrie Gerota în momentul în care a fost testat pozitiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: