Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr, primul duet cu soția sa, Lavinia: ”Îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul”

Ștefan Bănică Jr, primul duet cu soția sa, Lavinia: ”Îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul”

Ștefan Bănică Jr. nu a mai avut în acest an concert de Crăciun și a pregătit o emisiune specială pentru telespectatori ”Acasă de Crăciun”. În cadrul acesteia, Ștefan Bănică Jr. a avut de Crăciun, primul duet cu soția sa, Lavinia. Emisiunea a fost difuzată la Antena 1.

Ștefan Bănică Jr, primul duet cu soția sa, Lavinia

Ștefan Bănică Jr. a cântat pentru prima oară alături de soția lui, Lavinia Pîrva. Artistul a avut un duet cu aceasta, în cadrul unei ediții speciale de Crăciun, difuzată la Antena „ Acasă de Crăciun”. De altfel, Ștefan Bănică Jr. a cântat alături și de băiatul său, Radu Ștefan, potrivit Click.ro.

În cadrul duetului, Lavinia Pîrva a purtat o rochie roșie, care îi scotea în evidență decolteul, dar și picioarele. La un moment dat, artistul s-a ridicat de pe scaun și a luat-o în brațe pe aceasta.

Înainte de a fi difuzată emisiunea, Ștefan Bănică Jr a anunța un moment emoționat, plin de bucurie și magie.

„Vor fi momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați unul și unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Așa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr. a cântat alături și de fiul său

Emisiunea ”Acasă de Crăciun” a fost realizată într-un decor de film. Artistul nu a cântat doar alături de soția lui, ci și alături de băiatul său, Radu Ștefan.

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ștefan Bănică înainte de difuzarea momentului.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: