Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Junior a trecut printr-o dramă cumplită! Ce s-a întâmplat cu fratele lui pe când avea doar 26 de ani

Ștefan Bănică Junior a trecut printr-o dramă cumplită! Ce s-a întâmplat cu fratele lui pe când avea doar 26 de ani

Ștefan Bănică Junior a trecut printr-o dramă cumplită! Ce s-a întâmplat cu fratele lui pe când avea doar 26 de ani

Ștefan Bănică Jr. are o carieră de succes, iar viața lui pară să fie perfectă. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Se pare că actorul a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu foarte mulți ani. 

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Ștefan Bănică Jr.

În urmă cu 20 de ani, mai exact în 2001, fratele vitreg al lui Ștefan Bănică Junior a murit la vârsta de 26 de ani. Alexandru Silviu Bănică s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Potrivit informațiilor, accidentul a fost provocat chiar de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit.

Încă din copilărie, actrița Alexandra Velniciuc, în vârstă de 38 de ani,  i-a fost prietenă bună lui Alexandru și mărturisește că tragedia care i-a curmat acestuia viața a marcat-o.

Ștefan Bănică Junior mai are doi copii, un fiu și o fiică, Radu (18 ani), din relația cu Camelia Constantinescu și Violeta (13 ani), din al doilea mariaj al său cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Anterior a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu însă împreună cei doi nu au avut copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: