Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Stan a fost surprins în tandrețuri cu o blondină misterioasă! Cântărețul este căsătorit și proaspăt tătic de jumătate de an

Ștefan Stan a fost surprins în tandrețuri cu o blondină misterioasă! Cântărețul este căsătorit și proaspăt tătic de jumătate de an

GALERIE FOTO (8)

Ștefan Stan nu se poate abține când în calea lui apare o femei frumoasă, dovadă fiind chiar imaginile apărute recent în mediul online! Primul câștigător de la „Vocea României”, deși căsătorit și proaspăt tătic de jumătate de an, a fost filmat în tandrețuri cu o blondină misterioasă. 

Ștefan Stan a fost surprins în tandrețuri cu o blondină misterioasă

Ștefan Stan este cunoscut pentru faptul că nu refuză nicio femeia, dacă aceasta îi iese în cale, indiferent despre starea relației pe care o are în momentul acela. Astfel că, de curând, deși are acasă o femeie superbă și un copil de doar jumătate de an, cântărețului îi place să piardă timpul cu tinere domnișoare în localuri de lux.

Recent, Ștefan Stan a fost surprins de paparazzii cancan.ro la un restaurant de lux din Capitală, acolo unde a și cântat preț de câteva zeci de minute. Imediat după încheierea actului artistic, Ștefan Stan a ținut să-și ”răcorească” puțin sufletul și a ieșit afară, la o gură de aer, însă nu singur. Nu a fost în compania soției sale, Simona, ci alături de o domnișoară misterioasă.

După ce au stat câteva minute de vorbă, Ștefan Stan și domnișoara blondă și-au împărțit câteva priviri, dar și gesturi tandre. Fostul iubit al Andreei Mantea a luat-o în brațe, ”amical”, pe blonda din fața lui, iar gesturile lor au arătat o relație foarte apropiată.

Ștefan Stan a fost surprins în tandrețuri cu o blondină misterioasă! Cântărețul este căsătorit și proaspăt tătic de jumătate de an

Ștefan Stan este tătic de jumătate de an

Ștefan Stan și soția lui Simona au împreună o fetiță de doar șase luni. Potrivit unor apropiați, soția artistului a născut prin cezariană și totul a decurs așa cum trebuia la naștere.

”Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, a declarat în urmă cu ceva timp Ștefan Stan pentru Click.ro.

Când se afla în luna a 7-a de sarcină, Simona, soția lui Ștefan Stan, a ajuns pe mâna medicilor. Atunci, ea a rămas internată la un spital privat, unde a ajuns de urgență. Potrivit unor dezvăluiri făcute de cântăreț, soția lui a fost lăsată să plece acasă după ce i s-au făcut câteva perfuzii din cauza stării de rău. “În siguranță”, “Vă mulțumim pentru mesaje”și“Alarmă falsă” au fost gândurile așternute pe fotografia postată de artistul de 43 de ani la scurt timp după ce a plecat cu soția lui de la clinica unde a primit îngrijiri medicale, la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: