Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Stan, nevoit să anuleze petrecerea de botez a fetiței lui. Ce s-a întâmplat cu nașa celei mici

Ștefan Stan, nevoit să anuleze petrecerea de botez a fetiței lui. Ce s-a întâmplat cu nașa celei mici

Când credea că se poate bucura pe deplin de rolul de tată, Ștefan Stan a aflat că trebuie să anuleze de urgență petrecerea de botez a fiicei lui, adusă pe lume anul trecut. Nașa celei mici a suferit un accident cumplit.

Ștefan Stan, nevoit să anuleze petrecerea de botez a fetiței lui. Ce s-a întâmplat cu nașa celei mici

Ștefan Stan era pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru petrecerea de botez a fiicei lui, când a aflat că nașa celei mici și-a rupt piciorul. Artistul nu a stat pe gânduri și a anulat evenimentul, plătit deja, și s-a îndreptat către localitatea nașei de  botez. Ajuns la fața locului, cântărețul a mers la spital, de unde nașa sa ieșea cu piciorul în ghips, iar fanii l-au asaltat cu cerințe de autografe.

”Când l-au văzut pe Ștefan, medicii, asistentele și oamenii de acolo au ieșit în curte, l-au îmbrățișat, i-au cerut și autografe… Ștefan Stan a rămas surprins”, a povestit un martor, pentru CANCAN.RO.

Văzându-și nașa accidentată, artistul și-a dat seama că petrecerea de botez nu are cum să aibă loc în asemenea condiții. Evenimentul a fost reprogramat.

Ștefan Stan și parternera lui de viață, Simona, au devenit pentru prima oară părinți în luna octombrie. Chiar dacă nu a avut, încă, parte de o petrecere cum se cuvine, cea mică a fost creștinată, iar Ștefan Stan a avut mari emoții.

„Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară. A fost altceva. Seamănă maică-sa. Nu mă supăr. Are ochii foarte deschiși, gri.Prima oară i-a avut verzi, apoi s-au făcut gri foarte deschis. Adică, eram acolo, când s-a întâmplat. Când s-a născut, în primele săptămâni- o lună, ziceam că semănă cu mine”, a spus Ștefan Stan, la Teo Show.

Pandemia l-a afectat financiar pe Ștefan Stan

Înainte ca fiica lui să vină pe lume, Ștefan Stan recunoștea faptul că pandemia i-a adus probleme financiare, lucrurile complicându-se apărând și sarcina.

”Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei, ne-a declarat el în urmă cu ceva vreme”  a declarat în urmă cu ceva timp Stefan Stan pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: