Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola au o singură dorință de Crăciun. Cei 5 frați sunt crescuți doar de mamă

Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola au o singură dorință de Crăciun. Cei 5 frați sunt crescuți doar de mamă

Cei 5 frați din Constanța au o singură dorință de Crăciun.

În prag de sărbători, cinci copii orfani de tată din comuna Adamclisi, Constanța, au primit o bucurie de Crăciun neașteptată din partea pompierilor constănțeni. Dorința simplă a copiilor pentru Moș Crăciun a fost una inedită – o canapea pe care să poată dormi, o necesitate devenită lux pentru familia lor.

Povestea impresionantă a unei familii din Constanța

Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola, cei cinci copii ai familiei, au trecut prin momente dificile după ce tatăl lor a pierdut lupta cu viața acum doi ani. Cu sprijinul doar al mamei lor, au crescut cu multă dragoste și sacrificii. Viața le-a impus o singură dorință pentru sărbători – o simplă canapea pe care să doarmă. Din vara acestui an, trei dintre copii dormeau pe jos în sufragerie, deoarece canapeaua extensibilă pe care o aveau s-a stricat și nu și-au permis să o înlocuiască.

Vestea despre situația lor dificilă a ajuns la urechile pompierilor constănțeni, care au decis să aducă un strop de bucurie în sufletele celor mici. Cu inima plină de empatie, salvatorii au vizitat familia și le-au adus cadouri de Crăciun. În centrul acestor daruri se afla o canapea extensibilă nouă, care va oferi un loc confortabil și cald pentru odihnă. În plus, fiecare dintre cei cinci copii a primit haine, jucării și alimente, creând astfel un moment magic pentru întreaga familie.

Miracol înainte de Crăciun

Pompierii constănțeni au plecat de la familia Ștefănuț cu sentimentul împlinirii, știind că au reușit să aducă un zâmbet și confort în viața acestor copii. Acum, Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola pot să aștepte cu bucurie Crăciunul, știind că vor putea dormi liniștiți și că Moșul a fost și pentru ei un aducător de fericire și speranță.

„Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola sunt cinci copii minunați, crescuți cu multă dragoste și sacrificii, având doar sprijinul mamei lor. În urmă cu doi ani, tatăl lor a pierdut lupta cu viața. Acești copii au avut o singură dorință pentru Moș Crăciun: nu jucării sau alte lucruri specifice vârstei lor, ci o simplă canapea. Încă din vară, din cei șase membri ai familiei care locuiesc în două camere, trei dormeau pe jos în sufragerie. Canapeaua extensibilă pe care o aveau se stricase și nu au avut posibilitatea să o înlocuiască.

Pompierii constănțeni au aflat de necazul lor și în prag de sărbători, au vizitat familia în comuna Adamclisi, aducându-le bucurie în suflet. Cu lacrimi în ochi și fără prea multe cuvinte, aceștia au primit în dar o canapea extensibilă nouă și câteva cadouri pentru fiecare: haine, jucării și alimente.

Salvatorii au plecat cu inima împlinită, știind că de acum înainte, Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola vor putea dormi liniștiți, într-un pat cald, așa cum oricine merită.”, au scris reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: