Redactia.ro
Home » Știri » Stelian Ogică a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacat de camionagii! ”A intrat în mine cu camionul”

Stelian Ogică a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacat de camionagii! ”A intrat în mine cu camionul”

Stelian Ogică a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacat de camionagii! ”A intrat în mine cu camionul”

Stelian Ogică a trecut prin clipe cumplite, atunci când a fost atacat de câțiva camionagii. Acesta a făcut plângere la Poliție pentru tentativă de omor. 

Stelian Ogică a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacat de camionagii! ”A intrat în mine cu camionul”

Stelian Ogică a fost implicat într-un scandal care putea avea repercursiuni grave. Totul s-a întâmplat pe un drum din Călugăreni, județul Giurgiu, unde șoferii unor camioane au coborât înarmați cu ciocane, și au vrut să-l ia la bătaie pe Ogică.

Cel poreclit ”Spaima loteriei” se afla pe drumul județean din Călugăreni, la volanul mașinii sale, când s-a ”lovit” de câteva camioane de mare tonaj care nu ar fi avut ce căuta acolo. Stelian a coborât și i-a certat pe șoferi, însă se pare că a avut parte de o reacție violentă a acestora, care au coborât, înarmați cu ciocane și ce mai găsiseră prin camioane și l-au amenințat.

Speriat, Stelian Ogică a urcat în mașină și a plecat la locuința lui, aflată în apropiere. Numai că unul dintre camionagii a vrut să ducă scandalul la alte cote și a plecat după el. ”M-a urmărit și a intrat în mine cu camionul. Mi-a boțit mașina. Este tentativă de omor”, a fost prima declarație a lui Stelian Ogică, pentru cancan.ro. Acesta s-a dus direct la sediul Poliției din Călugăreni, județul Giurgiu, unde a depus plângere pentru tentativă de omor.

”De mult timp mă lupt cu această situație. Este un drum județean pe care traficul greu, de un anumit tonaj, este restricționat. Dar se încalcă asta. Și nu de puține ori. Așa s-a întâmplat și astăzi, doar că era să se termine rău. Am făcut numeroase sesizări la Consiliul Județean în acest sens, dar nu se schimbă nimic!”, a mai declarat Stelian Ogică.

Care a fost motivul pentru care Ogică și-a părăsit iubita

Stelian Ogică și iubita sa și-au spus adio după trei ani de relație. Apropiații acestuia au dezvăluit faptul că motivul despărțirii ar fi fost schimbarea radicală de look a lui Stelian Ogică. Chiar înainte de nuntă acesta s-a tuns zero, iar acest lucru ar fi scos-o din minți pe iubita sa. Ea a spus că se simte jignită de gestul lui și că nu își dorește să apară în pozele de la nuntă cu mirele chel ca-n palmă, asemănându-l pe acesta cu un pușcăriaș.

Viața lui Stelian Ogică nu a fost una tocmai roz. Acesta în trecut a fost acuzat de fals și uz de fals, lucru care l-a trimis în spatele gratiilor. Acesta a devenit celebru după ce a susținut că ar fi câștigat un bilet la loterie care i-ar fi fost furat.

„În momentul când m-au arestat pe mine ei s-au dus acasă la percheziție și mi-au luat un bax de acte de la țară. În alea era și o copie a biletului. Eu am făcut atunci mai multe copii pentru că aveam o declarație de la un direct de la loterie în care spune că i-am sunat, l-am verificat, mi-au spus să merg a două zi. Eu aveam o borsetă la mine. Aveam și pix. Cu pixul meu s-a jucat. S-a făcut expertiza pastei, este asemănătoare, asta e zero. Așa s-a făcut la vremea respectivă… Cel mai greu lucru, când m-au arestat m-au legat de mâini și de picioare și m-au dus spre spital să îmi facă o expertiză, voiau să își bată joc de mine. Am refuzat eu mâncarea acolo, au venit niște polițiști… Nu știu dacă am reclamat că e tortură. Sunt înregistrat la medicul de acolo cu trauma respectivă. Este foarte greu să treci printr-o trauma de genul asta”, declara în trecut Stelian Ogică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: