Redactia.ro
Home » Știri » Stelian Ogică s-a îmbogățit după ultima afacere! Cum a reușit ”Spaima Loteriei” să facă asta

Stelian Ogică s-a îmbogățit după ultima afacere! Cum a reușit ”Spaima Loteriei” să facă asta

Stelian Ogică s-a îmbogățit

Stelian Ogică, bărbatul care în urmă cu 19 ani a vrut să fraierească Loteria Română, a ajuns să se îmbogățească. Acesta s-a concentrat pe afaceri și are acum o sumă frumușică în conturi. 

Stelian Ogică s-a îmbogățit după ultima afacere

Stelian Ogică a mărturisit că s-a cumințit după isprava din 2001 și s-a axat mai mult pe afaceri. Astfel că acum, a ajuns să se îmbogățească fără să se folosească de înșelătorii.

”Spaima Loteriei”, așa cum a fost numit, nu vrea să mai apară la televizor și îi este bine acum, după ce a ajuns să câștige o sumă uriașă din ultima afacere. Stelian Ogică a reușit să vândă un cartier cu nici mai mult, nici mai puțin de 21 de vile, în apropierea Capitalei. Acesta s-a săturat de petreceri și vrea să ridice un alt cartier, de 30 de vile.

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.

Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopți pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, a declarat Stelian Ogică pentru Impact.ro.

Bărbatul nu renunță la Loterie

De asemenea, în același interviu, Stelian Ogică a mărturisit că marea lui pasiune este să joace la loterie. Astfel că, și acum când are milioane în conturi, și-a cumpărat un bilet la loto.

”Mai cumpăr rar câte un bilet la loterie, mai mult ca să provoc soarta. Îmi iubesc familia, mă ocup de ea, sper ca nepotul meu, Ivan, să ajungă un mare fotbalist. Sper să fii moștenit ceva din talentul tatălui său (e vorba despre fostul mijlocaș dinamovist Adrian Ropotan) sau poate chiar de la mine, fiindcă puțin știu că am făcut și eu fotbal de performanţă, când eram junior. Am fost stelist de mic, nu fecesebist, atenție, și prieten bun cu Belodedici. Ba chiar un fel de stelist disperat.

Azi nu mai e la fel. Fotbalul de azi nu mai e fotbal, e doar o bătaie de joc. Dar îmi pun acum toate speranțele în Ivan. E încă mic, dar cred că dacă va iubi mingea, și așa pare, va face carieră în fotbal. Eu îi voi sta alături‘‘, a mai adăugat Stelian Ogică.

Cine este Stelian Ogică

Stelian Stancu Ogică s-a născut pe 24 mai 1968, la Stoenești, Giurgiu. S-a făcut cunoscut după ce a făcut obiectul unui dosar penal de înșelăciune deoarece a susținut că a deținut un bilet câștigător la categoria I la Loto 6/49, bilet care i-ar fi adus un câștig de aproximativ un milion dolari și un apartament de trei camere în București.

În săptămâna următoare de după tragerea loto din 21 ianuarie 2001, el a susținut că este posesorul biletului câștigător de la Loto 6/49, dar că acesta i-a fost furat în seara zilei de 23 ianuarie 2001, fiind tâlhărit în scara blocului de doi necunoscuți, un bărbat și o femeie. Cu această ocazie, el a fost bătut și i s-au furat mai multe bilete loto-prono, printre care și cel câștigator la Marele Premiu.

La câteva zile după ce Stelian Ogică a început să susțină că biletul câștigător i-a fost furat, Loteria Română a validat drept câștigator biletul prezentat de către subofițerul SPP Constantin Murariu, căruia i-a atribuit câștigul. Ogică a susținut că l-a recunoscut ca agresor pe ofițerul SPP.

Stelian Ogică a fost arestat în februarie 2001 de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost. A fost eliberat din închisoare în anul 2003, ca urmare a unei hotărâri definitive a Curții de Apel București. Și după punerea sa în libertate, Ogică a continuat să-și susțină nevinovăția, făcând plângeri împotriva procurorilor care l-au anchetat și s-a adresat Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Loading...