Redactia.ro
Home » Sport » Steliano Filip mesaj pentru soția sa! Ce urare i-a făcut

Steliano Filip mesaj pentru soția sa! Ce urare i-a făcut

GALERIE FOTO (5) Steliano Filip , Bianca

Bianca, soția fotbalistului Steliano Filip a împlinit 26 de ani. Jucătorul celor de la AE Larissa a postat un mesaj emoționant pentru jumătatea sa.

Steliano Filip și Bianca au o relație de mai bine de 6 ani. În anul 2017 cei doi s-au căsătorit. Sâmbătă, Bianca a împlinit 26 de ani, iar soțul ei i-a scris un mesaj emoționant.

„Dragostea mea, astăzi este ziua ta și este despre tine. Așa se spune în mod normal când e ziua cuiva, dar pentru mine în fiecare zi este despre tine. Despre tine și despre noi. Îți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc cu adevărat. Poate că uneori sunt capricios, enervant și devin chiar insuportabil, dar vreau să știi, dragostea mea, că toate astea sunt parte din mine, dar o parte minoră. Majoritatea ființei mele este dedicată ție și numai ție. Și tu știi foarte bine asta. Chiar și când sunt insuportabil, eu tot te iubesc pentru că am găsit în tine soția perfectă și mama perfectă. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale. La mulți ani, soția mea! Te iubesc și am să o fac pentru eternitate!”, a scris fostul jucător al lui Dinamo.

Bianca a câștigat mai multe concursuri

Bianca și Steliano au o fetiță, Anais. Deși este mămică, bruneta are un corp de invidiat. În trecut a câștigat mai multe concursuri de frumusețe. Unul organizat în Banat, apoi a fost aleasă model pentru Bucharest Fashion Week, cel mai mare eveniment de prezentări de modă din România.

“E dificil când este plecat. Îmi place să merg la meciuri, îmi place fotbalul, în general. Am decis să fie mamă și soție.Când iubești pe cineva poți renunța la orice în viață”, a declarat Bianca într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

Steliano Filip a semnat cu AE Larissa

Fostul jucător al celor de la Dinamo a semnat în luna februarie cu AE Larissa, din Grecia. Inițial discutase cu Ujpest, dar s-a răzgândit. În momentul transferului, fotbalistul era cotat la 400.000 de euro potrivit Transfermarkt.

„Steliano Filip a jucat in campionatul Romaniei, la Viitorul, insa a ramas liber de contract in prima jumatate a sezonului 2019-2020”, au scris grecii de la Larissa pe contul oficial, în momentul transferului.

Filip și-a început cariera la LPS Banatul, în Timișoara. În 2011, a semnat un contract cu FCMU Baia Mare, chiar dacă timișorenii doreau să-i prelungească angajamentul. A fost dorit de echipe importante precum Dinamo Zagreb, Getafe și chiar Juventus Torino.
În vara anului 2012, Filip s-a transferat la Dinamo și a semnat pe 5 ani. A marcat primul său gol într-un amical cu SK Klagenfurt. A debutat în Liga I pe 26 august 2012, într-un meci împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: