Redactia.ro
Home » Monden » Suma pe care Irinel Columbeanu a câștigat-o din cărți. Afaceristul ajuns la azil speră să-și revină financiar printr-o nouă lansare

Suma pe care Irinel Columbeanu a câștigat-o din cărți. Afaceristul ajuns la azil speră să-și revină financiar printr-o nouă lansare

Suma pe care Irinel Columbeanu a câștigat-o din cărți. Afaceristul ajuns la azil speră să-și revină financiar printr-o nouă lansare

Irinel Columbeanu, cunoscutul afacerist și fost milionar care a ajuns să locuiască într-un azil din cauza pierderii întregii sale averi, își propune să-și revină financiar prin intermediul scrisului. În vârstă de aproape 67 de ani, Columbeanu a dezvăluit recent că intenționează să lanseze o nouă carte, în speranța de a obține un venit suplimentar.

Suma pe care Irinel Columbeanu a câștigat-o din cărți

Într-un interviu acordat publicației Cancan, Columbeanu a dezvăluit că, în ciuda situației sale dificile, își propune să folosească timpul său la azil pentru a scrie un nou volum din trilogia sa „Istoriile unui vehement”. Această nouă carte, intitulată „Apusul”, se va concentra în principal pe experiențele sale din perioada petrecută la azil. Irinel a menționat că are numeroase subiecte pe care le poate explora și prezenta în această lucrare.

Deși situația sa financiară este fragilă, Columbeanu a reușit să obțină un venit inițial de 10.000 de euro din primele două cărți lansate. Astfel, el speră că acest nou volum îi va aduce din nou beneficii financiare considerabile. Planul său este să valorifice experiențele și cunoștințele sale acumulate de-a lungul vieții și să le transpună în paginile unei lucrări care să atragă atenția publicului larg.

„Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan,

Afaceristul ajuns la azil speră să-și revină financiar printr-o nouă lansare

Întrebat despre planurile sale de viitor și dacă se gândește la o posibilă relație, Irinel Columbeanu a recunoscut că, deși are mai multe admiratoare, nu își dorește să se recăsătorească. Motivele invocate au fost legate de dorința de a nu supăra fostele sale soții, Irina și Monica. Cu toate acestea, afirmațiile sale despre viitorul său profesional indică o dorință puternică de a-și reafirma succesul și relevanța în domeniul literar.

„Am câteva pretendente și din România și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a mai afirmat fostul milionar.

Astfel, Irinel Columbeanu se află într-o etapă de tranziție în viața sa, concentrându-se pe reluarea activității de autor pentru a-și consolida situația financiară precară. Cu experiența sa vastă și cu intenția sa fermă de a-și exprima gândurile și trăirile prin intermediul cărților, el speră să-și recâștige stabilitatea financiară și să-și construiască o nouă identitate în lumea literară.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: