Redactia.ro
Home » Monden » Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Monica și Ramona Gabor au cerut ajutor din partea statului pentru a-și conduce, anul trecut, tatăl, pe ultimul drum. Asta în condițiile în care ambele duc o viață de lux în SUA și Dubai. 

Surorile Gabor, viață de lux în SUA și Dubai, dar au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Monica, Ramona și Alina Flueraru, sora cea mai mare a surorilor Gabor, au făcut anul trecut o cerere pentru a primi un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, pentru înmormântarea tatălui lor. Banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat, iar suma a fost virată în contul surorii Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, scrie wowbiz.ro.

Este bizar cum s-a întâmplat acest lucru, în condițiile în care Monica și Ramona Gabor duc o viață de lux în SUA și în Dubai. Reamintim că Monica trăiește alături de milionarul Mr. Pink, în America, iar Ramona se află în Dubai de ani buni, acolo având și o afacere cu parfumuri.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele 5 parfumuri în miniatură pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este de 150 de euro”, spune Ramona Gabor. Ramona a devenit și expert în diamante, după ce, tot potrivit spuselor sale, a investit 7.500 de euro în cursuri de gemologie.

Alina Flueraru, singura dintre surori care se află în România

Alina, sora cea mai mare din familia Gabor, locuiește într-o vilă de la intrarea în Bacău, ea ocupându-se de toate detaliile înmormântării tatălui ei.

Cumnatul Monicai Gabor le dedica tuturor melodia "De ziua ta", semnata Parazitii! Marius este sotul Alinei, cea mai mare dintre surorile Gabor! - WOWBiz

De ce a murit tatăl surorilor Gabor

Emil Gabor a murit în iunie 2020, în garsoniera sa din Bacău. A suferit un infarct și locuia singur de ani buni. Supraviețuia cu ajutorul pensiei și din ajutorul primit de la fiicele sale. De altfel, bărbatul avea probleme de sănătate de mai multă vreme și era dependent de alcool. Emil Gabor era și divorțat de soția lui, mama surorilor Gabor care a murit în urma unui accindent. în timpul unui pelerinaj la o mănăstire în județul Gorj.

“Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a dezvăluit Emil Gabor pentru ciao.ro, acesta fiind ultimul lui interviu.

Cine ia averea lui Emil Gabor. Decizia surprinzătoare pe care au luat-o Ramona și Monica, după moartea tatălui lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: