Redactia.ro
Home » Sport » Surorile unui fotbalist bătute cu sălbăticie!

Surorile unui fotbalist bătute cu sălbăticie!

Manchester City, Riyad Mahrez, surori bătute

Surorile unui fotbalist de la Manchester City au fost bătute crunt. S-a întâmplat chiar în salonul de înfrumusețare pe care îl dețin la Paris.

Surorile fotbalistului Riyad Mahrez, Dounya și Ines au trecut prin clipe greu de descris. O clientă care a venit la salonul pe care îl dețin cele două femei a refuzat să plătească factura. A început scandalul, iar clienta a plecat. Nu s-a mulțumit cu atât. S-a întros cu 12 prieteni care le-au bătut pe Dounya și Ines, dar și pe angajații salonului de înfrumusețare. Fotbalistul a rămas șocat când a aflat ce s-a întâmplat.

„Trei mașini au parcat în fața salonului și niște barbați au intrat și ne-au atacat. Au început să urle și să ne jignească și au aruncat lucrurile pe jos. Nu au avut milă. Unul dintre ei a încercat să mă sugrume, în timp ce altul a lovit-o pe sora mea în picior. Suntem extrem de șocate și traumatizate. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar este posibil să fie din cauză că suntem surorile lui Riyad Mahrez”, a spus Dounya, potrivit The Sun.

Riyad Mahrez nu a putut să meargă la Paris, fiind în izolare, după ce a fost infectat cu COVID-19. Poliția nu a anunțat dacă salonul a fost jefuit.

Riyad Mahrez, infectat cu coronavirus

La începutul lunii septembrie, Manchester City a confirmat că are doi jucători, Riyad Mahrez și Aymeric Laporte care au coronavirus. Amândoi au fost asimptomatici. Astfel, Mahrez nu a putut călătorii la Paris pentru a fi alături de surorile sale. Fotbalistul algerian s-a născut în Franța, dar joacă la naționala Algeriei. În 2015 a devenit primul algerian, care a reușit un hat-trick în Premier League. Mijlocașul este primul african care a câștiga premiul pentru cel mai bun jucător al anului. În cariera sa a jucat la Quimper Kerfeunteun FC, Le Havre, Leicester City și Manchester City.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: