Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Surprins băut la volan! Ce a făcut un șofer atunci când a fost somat de polițiști să tragă pe dreapta

Surprins băut la volan! Ce a făcut un șofer atunci când a fost somat de polițiști să tragă pe dreapta

isprava unui sofer

Un șofer buzoian, aproape în comă alcoolică, a transformat E85-ul într-o pistă de Formula 1. Când s-a văzut somat cu semnale acustice și luminoase de un echipaj de poliție, bărbatul și-a ieșit în minți. Isprava l-a costat permisul, dar s-a ales și cu un dosar penal. În cele din urmă, a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Un șofer băut a ignorat semnalele polițiștilor

Un bărbat din Buzău a încercat să fenteze un echipaj de Poliție, știindu-se cu alcoolemie ridicată. Acesta a fost surprins la volanul unui autoturism ce circula pe raza localității Urechești, din direcția municipiului Buzău către Focșani, la ora 04.00 dimineața, cu o viteză aproape de 3 ori mai mare decât cea legală. Radarul Poliției a indicat o viteză de 154 km/h, mult mai mare decât cea permisă în acea zonă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea l-au somat pe șofer să oprească imediat, însă acesta nu s-a conformat. Mai mult de atât, bărbatul a demarat în forță, sperând că i se va pierde urma. Numai că, din nefericire pentru el, a fost blocat în trafic pe raza localității Garoafa.

Avea o alcoolemie de 2,27 mg/l

Pe lângă viteza amețitoare cu care circula, bărbatul avea și o alcoolemie crescută. Acesta de-abia se ținea pe picioare și refuza să coopereze cu polițiștii. În urma testării cu etilotestul, a rezultat că bărbatul avea 2,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După cum prevedea legea, aceasta a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia din sânge. Ca urmare a ispravei sale, buzoianul s-a ales cu dosar penal, informeaza sansanews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: