Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză neplăcută pentru doi bărbați din Botoșani. Ce au găsit aceștia pe mașinile lor din parcare

Surpriză neplăcută pentru doi bărbați din Botoșani. Ce au găsit aceștia pe mașinile lor din parcare

GALERIE FOTO (2) Ce au găsit aceștia pe mașinile lor din parcare

Doi bărbați din Botoșani au primit surpriza vieții lor atunci când au ajuns de dimineață în parcare. Se pare că vecinilor nu le-a plăcut modul în care au parcat cei doi și au recurs la un gest josnic.

Ce au găsit aceștia pe mașinile lor din parcare

Cei doi bărbați au vrut să-și scoată mașinile din parcare atunci când au văzut dezastrul lăsat de alți locatari. Aceștia s-au trezit cu gunoaie pe mașini și au fost extrem de dezamăgiți de faptul că unele persoane nu au niciun pic de educație.

Potrivit botosaneanul.ro, cei doi bărbați au avut gunoaie pe mașină ca un avertisment cu privire la locul în care și-au parcat vehiculele. Fotografiile cu cele două mașini pline de gunoaie au devenit virale, iar internauții s-au revoltat imediat.

”Din păcate ai un kinder surprise…”, este mesajul care însoțește una dintre fotografiile postate.

Surpriză neplăcută pentru doi bărbați din Botoșani
Surpriză neplăcută pentru doi bărbați din Botoșani

Au fost vadalizați pentru felul cum au parcat

Deși gestul celor care au decis să le pună gunoiul pe mașină a fost criticat de o are parte din utilizatori, alții au fost de părere că și-au meritat acest lucru pentru locul în care au les să parcheze mașinile.

”Există totuși niște legi, există autorități ce rezolvă astfel de probleme. Și nu mă luați că nu rezolvă nimeni dacă ați suna. Ori nu știți să vorbiți la telefon ori sunteți prea comozi și postați pe Facebook o poză sperând că persoana vizată să afle vestea. Sunt ferm convins că totul pleacă de la mentalitatea fiecăruia, ăla care o parchează așa se bazează că nimeni nu o sa sune la Poliția Locală și uite de aici ditamai cercul vicios. Ia să primească unul 2-3 amenzi să vezi cum parchează până și în Kaufland la distanțe perfect egale de liniile albe sa nu supere mijlocul”, este unul dintre comentarii.

Un alt comentator îi îndeamnă pe șoferi să găsească singur făptașul, dar arată cu degetul și către ”organul public”.

”Poți face poze, poți să cauți un indiciu să vezi cine, iar dacă ai rezultat se încadrează la secțiunea „vandalism” ceea ce atrage o responsabilitate a organului public. Organul public nu e acolo doar să păzească trotuarul și sa clampeze/ridicat mașini, ci și să păstreze ordinea, curățenia și să asigure paza bunurile publice. Succes!”, a scris acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: