Redactia.ro
Home » Știri » Survivor de la Pro TV a fost prea mult pentru Xonia! Cântăreaţa a ajuns la spital, în Australia

Survivor de la Pro TV a fost prea mult pentru Xonia! Cântăreaţa a ajuns la spital, în Australia

xonia

Loredana Sechelariu, cântăreaţa care este cunoscută sub numele de scenă Xonia, a mers în Australia ca să-şi vadă familia, imediat după eliminarea de la Survivor, de la Pro TV.

Artista suferă de o boală autoimună, motiv pentru care a şi mers la control, la medici.

Nu există tratament pentru boala ei

Se pare că boala autoimună de care suferă artista îi oferă multe bătăi de cap. Aceasta a menționat că nu există un tratament care să o vindece complet, ci poate doar să țină sub control problemele pe care le are.

„Nu mi-am mai văzut familia de doi ani din cauza restricțiilor cauzate de COVID. Am profitat acum de faptul că s-au redeschis granițele și am venit să îi văd și să mai prind puțin din vară aici.

Am venit să fiu alături de ai mei, să ajut cu una alta, dar să îmi și reevaluez starea de sănătate cu medicii mei de aici. Ei știu cât de mult am muncit să pot fi aptă să particip, dar știu și faptul că doar cu câteva luni înainte de selecție nu putea nici să alerg 20 de metri că mă lua starea de leșin.

Se spune că nu exista vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună„, a spus Xonia pentru fanatik.

S-a despărţit de iubit

Xonia s-a despărţit de iubitul ei înainte de participarea la Survivor.

Nu ne-am despărțit chiar înainte de Survivor, dar cu ceva timp înainte. Amândoi am decis că momentan funcționăm mai bine ca prieteni și că e mai important să rămânem într-o relație de prietenie pentru că nu merită să o pierdem. Îl iubesc și îl voi iubi mereu”, a povestit cântăreaţa.

Xonia este una dintre cântărețele care au făcut ravagii în industria muzicală românească, începând cu anul 2010 și până în prezent. Aceasta s-a născut în Melbourne, însă susține că se simte acasă atât în Australia, cât și în România.

Artista a participat la competiția Survivor, iar după eliminare, a decis să meargă la familia sa. Acolo însă, ea a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei boli autoimune de care suferă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: