Redactia.ro
Home » TV » „Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

„Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

GALERIE FOTO (4) „Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

„Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor. Duminică a avut premiera reality show-ului Survivor România 2020. Între Cristina Șișcanu și Andi a avut loc un conflict,iar totul a pornit după ce Augustin Viziru s-a accidentat.

„Survivor România” 18 ianuarie 2020. Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

Duminică, 18 ianuarie a avut loc premiera reality show-ului Survivor România 2020, difuzat pe Kanald. În aceeași zi a avut loc si primul conflict între faimoasa Cristina Șișcanu și războinicul Andi. Totul a pornit de la Augustin Viziru, care a avut un schimb de replici înainte de a concura împotriva lui Andi. Faimosul i-a spus concurentului Andi că avea să-l învingă dar, acesta a fost învins și a fost și accidentat la gamba stângă.

Potrivit kanald.ro, Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor, la Survivor România.

Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere, imediat după ce a încheiat un meci. Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng. Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale.

Nu e la primul incident de acest tip. Augustin Viziru a rămas mutilat după Ferma Vedetelor de la PRO TV

În urmă cu trei ani, când participa la ”Ferma Vedetelor” și-a tăiat mâna cu un topor. Atunci și-a secționat patru tendoane, spre marea disperare a colegilor și a telespectatorilor, fiind operat de urgență,. După aceea a urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare. Nici după atâta timp, nu și-a revenit complet, mai rău, două dintre degete nu le simte. Acest lucru îl afectează psihic și îl deranjează pentru că, de atunci, pe lângă durerile zilnice, nu mai poate juca nici biliard la nivelul pe care și-l dorește, un sport pe care îl practică la nivel de profesioniști

”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”, i-a spus Andi lui Augustin Viziru. Când a observat că el chiar avea o problemă medicală serioasă, Războinicul s-a așezat pe bancă. „E la pământ omul, nu dau în el”, a spus Andi.

Scandal între Cristina Șișcanu și Andi

Bucuroși de victorie, războinicii au început să glumească între ei, iar faimoasa Cristina s-a enervat și a avut un schimb de replici cu Andi și cu ceilalți concurenți ai echipei adversă. Aceasta s-a supărat pentru că războnicii se bucurau în timp ce Viziru era accidentat.

Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a spus Cristina Șișcanu.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a răspuns Andi, concurentul de la Survivor care l-a învins pe Augustin.

Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a răspuns Cristina Șișcanu.

În timpul conflictului, coechipierii Faimoasei au intervenit, iar unii au încercat să calmeze situația, în timp ce alții au încercat să le dea replici acide adversarilor. Echipa albastra a câștigat bătălia de aseară.

Citeste si:Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 – 26 ianuarie 2020. O săptămână grea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: