Redactia.ro
Home » Homepage » Tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ialomița, în stare critică

Tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ialomița, în stare critică

Tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ialomița, în stare critică

Tânăra de 19 ani rănită în accidentul din localitatea Sf. Gheorghe, județul Ialomița, se află în stare crtică. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a declarat că cele șase paciente internate la spitalele din Capitală, se află în stare stabilă.

Tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ialomița, în stare critică

Ministrul Sănătății susține că starea a cinci victime dintre cele șase, internate în spitalele din Capitală, după accidentul produs în Ialomița, este stabilă. Tânăra de 19 ani, este singura care se află în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni.

Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică”, a spus ministrul.

Victima de 19 ani a fost detubată

Deși fata de 19 ani a fost detubată, se pare că starea ei este în continuare critică.

Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei”, a declarat ministrul Sănătății.

Sâmbătă, un accident grav a avut loc în localitate Sg. Gheorghe din Ialomita. Un TIR a lovit un microbuz plin cu muncitori care circula spre București. Zece persoane au murit, iar șapte au fost rănite. Potrivit autorităților, accident s-a pprodus după ce șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a lovit în plin microbuzul. Opt din cele zece persoane care au decedat, erau angajați Mega Image.

În urma tragediie, localitatea Muntenu-Buzău, este în doliu! Șapte femei din cele zece victime ale canagiului din Ialomița erau mame. 15 copii au rămas orfani și nu vor mai auzi glasul părintelui. Primaria a anunțat ca localitatea va intra în doliu timp de trei zile, pentru victimele celei mai mari tragedii produse pe șosele din România, în acest an.

Citeste si:Drama uneia dintre victimele accidentului din Ialomița. A învins cancerul de 4 ori

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: