Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul mușcat de un șobolan în centrul Capitalei a ajuns din nou la spital! Care este starea de sănătate a lui Cătălin

Tânărul mușcat de un șobolan în centrul Capitalei a ajuns din nou la spital! Care este starea de sănătate a lui Cătălin

Tânărul mușcat de un șobolan în centrul Capitalei a ajuns din nou la spital! Care este starea de sănătate a lui Cătălin

Tânărul care a fost mușcat de un șobolan în centrul Capitalei a ajuns din nou la spital. Potrivit medicilor, rana provocată de rozătoare i s-ar fi infectat. 

Tânărul mușcat de un șobolan în centrul Capitalei a ajuns din nou la spital! Care este starea de sănătate a lui Cătălin

Cătălin este încă șocat că i s-a putut întâmpla așa ceva în București. Acesta a fost mușcat de un șobolan chiar în fața casei sale, în timp ce își aștepta mâncarea. Acum, tânărul s-a întors la spital după ce rana provocată de rozătoare i s-ar fi infectat.

Totul a început când tânărul și-a comandat ceva de mâncare, iar în momentul în care a sosit curierul, acesta a ieșit în fața casei să achite comanda. În acel moment, un șobolan l-a mușcat. Cătălin a mărturisit că animalul s-a înfipt direct în piciorul lui. Șobolanul nu s-a speriat nici măcar când acesta a încercat să-l alunge.

Într-un final, tânărul a fost nevoit să-l apuce cu mâna pentru a scăpa de colții șobolanului. Tânărul de 26 de ani a ajuns la spitalul Matei Balș din București, unde medicii i-au administrat un vaccin antitetanos și antirabic.

”În jurul orei 19 am ieșit la poartă să îmi ridic comanda. Eram cu băiatul de la livrări și am simțit ceva pe picior, apoi o mușcătură foarte dură. L-am văzut, era deja înfipt în picior, nu a fugit, nu a avut nicio reacție, am dat cu piciorul în el, am aruncat telefonul, și am pus mâna pe el și l-am aruncat, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Am sunat imediat la 112. Cei de la ambulanță mi-au făcut legătura la spital și medicii mi-au spus să nu mai aștept, să merg imediat la Urgență pentru că sângerez. S-au mobilizat imediat și totul a fost ok. Medicii m-au întrebat dacă am fost mușcat la țară, nici lor nu le-a venit să creadă că am fost mușcat în mijlocul Capitalei. E frustrant să stai în mijlocul orașului și să vezi gândaci și șobolani”, a spus Cătălin la Antena 3.

Potrivit noilor informații, rana i s-ar fi infectat. În cursul zilei de ieri, tânărul a ajuns din nou pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri de specialitate, transmite România TV.

Cum au reacționat reprezentanții Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei precizează, în urma acestui incident, că „tratamentele de deratizare sunt în plină desfășurare pe spațiile verzi din proprietatea PMB, în spațiile exterioare ale cimitirelor aparținând Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), în subsolurile blocurilor de locuințe, dar și în subsolurile tehnice ale instituțiilor din subordinea PMB (respectiv spitale aflate în administrarea ASSMB, teatre, biblioteci municipale, muzee, Arena Națională). Substanțele folosite sunt: AGRORAT VAXBLOCKS (pentru subsoluri și rețele de termoficare) și RACUMIN PASTE (în stațiile de intoxicare amplasate la exterior).”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: